Φαίη Μαυραγάνη: Η κόρη της ζωγραφίζει σαν επαγγελματίας ζωγράφος - Απίστευτα συγκινητικό το σκίτσο της

Μεγάλο ταλέντο!

Πάθαμε πλάκα! Η κόρη της Φαίης Μαυραγάνη, έχει μεγάλο ταλέντο στην ζωγραφική και η παρουσιάστρια μέσα από αναρτήσεις που έχει κάνει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μας έδειξε τα έργα της.

Η Λυδία είναι η κόρη της παρουσιάστριας Φαίης Μαυραγάνη και του Νίκου Μάνεση, που επίσης περνούν αρκετό χρόνο στο σπίτι τώρα και με τον ιό. Η παρουσιάστρια δεν κάνει συχνά αναρτήσεις με θέματα της προσωπικής της ζωής, ωστόσο δεν έχει παραλείψει να μας δείξει τα όμορφα σκίτσα που έχει φτιάξει η κόρη της.

Expand player

Πραγματικά έχει ταλέντο, με την μαμά της να ανεβάζει μερικές φωτογραφίες με τα έργα της στην προσωπική της σελίδα στο Instagram.

Αυτές είναι οι ζωγραφιές που έκανε η κόρη της Φαίης Μαυραγάνη - Πάθαμε πλάκα

Μπορεί η παρουσιάστρια και προ κορωνοϊού να απέφευγε τις κοσμικές εμφανίσεις, ωστόσο στο Instagram της μας έχει δείξει μερικά από τα έργα που έχει κάνει η Λυδία και τα οποία είναι συγκλονιστικά.

"Η καληνύχτα και με σκίτσο Λυδίας φτιαγμένο στο δίλεπτο" έγραψε στο τελευταίο σκίτσο που μας δείχνει στο κοινωνικό δίκτυο η παρουσιάστρια.

Αυτή είναι και η φωτογραφία

"Μένουμε σπίτι, ο καιρός βαρύς, ο αέρας κοντεύει να μας .. ξεριζώσει. Ο μπαμπάς λέει ειδήσεις, ο Φώτης κάνει αυριανά μαθήματα (εξ αποστάσεως και αγαπημένοι) η Λυδία ζωγραφίζει «X-ray and thermal camera»" γράφει σε άλλη ανάρτηση που έκανε" έγραψε σε άλλη ανάρτηση που έκανε η παρουσιάστρια.

"Η τέχνη της Λυδίας.Μαζί με την υπέροχη δασκάλα".

"Πρόσωπο με σπαθιές από κάρβουνο. Μικρό μοίρασμα, με ένα από τα εκατοντάδες ζωγραφισμένα πλάσματα της Λυδίας μου. Μαζί με @epehli" αναφέρει ένα ακόμα ποστ που ανέβασε.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

"Φωτιά" στο Opentv - Συγκλονιστικά τα νούμερα της Φαίης Μαυραγάνη

Ατύχημα σοκ για πασίγνωστη Ελληνίδα παρουσιάστρια! Έμεινε καθήμενη στο....