Ατύχημα σοκ για πασίγνωστη Ελληνίδα παρουσιάστρια! Έμεινε καθήμενη στο....

Η δημόσια ανακοίνωση στα social media!

Ατύχημα σοκ για πασίγνωστη Ελληνίδα παρουσιάστρια! Έμεινε καθήμενη στο....

Ένα ατύχημα είχε πασίγνωστη Ελληνίδα παρουσιάστρια, και μας το ανακοίνωσε μέσω Instagram!


Ωστόσο, όπως ήδη σας έχουμε γράψει, το δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης έχει «πέσει» σε όλον τον πλανήτη! Διαβάστε παρακάτω...


Μια κακή στιγμή, ήταν αρκετή να κάνει ζημιά στην κούκλα Φαίη Μαυραγάνη, η οποία έγραψε σε σχετική ανάρτηση χτες το βράδυ στο Instagram:

H παρουσιάστρια Φαίη Μαυραγάνη

«Καθήμενη αύριο διότι τσάκισα λίγο τον αστράγαλο, σε ένα ατύχημα σκάλας, αλλά θα τα πούμε όπως κάθε ΣΚ 5:30-9:30 το πρωί» αποκάλυψε στον προσωπικό της λογαριασμό η Φαίη Μαυραγάνη, η οποία όντως σήμερα δεν σηκώθηκε ούτε στιγμή από την καρέκλα της, βγάζοντας την εκπομπή... καθήμενη! Δείτε την σχετική ανάρτηση:

Η παρουσιάστρια Φαίη Μαυραγάνη

Ολόγυμνη πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια! Έβαλε στο στήθος μόνο...

Πόζαρε ολόγυμνη πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια και μας τρέλανε!


Η ίδια, μας έχει συνηθίσει σε καυτές εμφανίσεις, ωστόσο αυτή ξεπέρασε όλα όσα είχαμε δει!


Ο λόγος για την κούκλα Ζόζεφιν, η οποία πόζαρε ολόγυμνη και έβαλε στο στήθος της μόνο.... χρυσόσκονη! Η Ζόζεφιν, για μια ακόμα φορά έγινε viral αφού με τέτοιο κορμί προκάλεσε πανικό! Άλλωστε η ίδια, έχει ένα από τα πιο καλλίγραμμα κορμιά της ελληνικής showbiz, το οποίο και διατηρεί με πολύ.... κόπο!

Όπως έχει αναφέρει, προσέχει πολύ την διατροφή της και αποφεύγει τα βραδινά γεύματα! Η ανάρτηση έγινε στο Instagram, ωστόσο αν θέλετε να την δείτε ολόκληρη μάλλον δεν θα μπορείτε, όπως ήδη έχουμε αναφέρει!


Δείτε την ανάρτηση στο Youweekly.gr:

Η Ζόζεφιν πόζαρε γυμνή

Ανεύρυσμα σοκ για πασίγνωστο Έλληνα τραγουδιστή! Το κρίσιμο χειρουργείο...

Πολύ δύσκολες ώρες πέρασε πασίγνωστος Έλληνας τραγουδιστής μετά από την διάγνωση ότι πάσχει από ανεύρυσμα. Μάλιστα, ο ίδιος έκανε και ένα κρίσιμο χειρουργείο!


Ο εν λόγω γνωστός τραγουδιστής μεσουράνησε τη δεκαετία του '70 , ωστόσο, παραδέχτηκε σε συνέντευξή του στην εκπομπή Έλα χαμογέλα, πως δεν θα ξαναέκανε δισκογραφία.


Ο ίδιος είπε για την πορεία του: «Ο Τόνυ Σφήνος έκανε τα τραγούδια μου επιτυχίες ξανά στη νεολαία».
Λίγο αργότερα, αποκάλυψε πως είχε την ευκαιρία να κάνει καριέρα στο εξωτερικό, όμως όπως αποκάλυψε: «Μου είχε γίνει πρόταση να κάνω καριέρα στην Ιταλία αλλά δεν πήγα γιατί δεν ήθελαν οι γονείς μου».

Σε ό,τι αφορά τώρα τις δύο σοβαρές περιπέτειες της υγείας του, ο Λάκη Τζορντανέλλι συγκινήθηκε λέγοντας: «Δύο φορές γλίτωσα τη ζωή μου στο τσακ!» Μάλιστα τόνισε πως την πρώτη φορά ήταν 33 χρονών του παρουσιάστηκε ανεύρυσμα. Λίγα χρόνια πριν υποβλήθηκε και σε εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς, όμως και από αυτή βγήκε νικητής για να είναι σήμερα... καινούργιος όπως ανέφερε!

Ο τραγουδιστής Λάκη Τζορντανέλλι

Στην ίδια εκπομπή μάλιστα, η Σίσσυ Χρηστίδου μίλησε και για τον Κωνσταντίνο Αγγελίδη!