Έκανε Live η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και μπούκαρε μέσα ο Snik

Αδιανόητο σκηνικό

Έκανε Live η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και μπούκαρε μέσα ο Snik. Ένα απίστευτο σκηνικό συνέβη την ώρα που το γνωστό μοντέλο μιλούσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Ποια ήταν η αντίδραση της;

Η Μαρία Ηλιάκη έκανε live και έβαλε σε αυτό διάφορους φίλους της. Ανάμεσα σε αυτούς και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Οι δυο γυναίκες φαίνεται πως είναι πολύ κοντά, ωστόσο και οι δυο παραδέχτηκαν έχουν αρκετό καιρό να βρεθούν από κοντά.

Expand player

Το γνωστό μοντέλο ρώτησε την Μαρία Ηλιάκη για τον σύντροφό της και εκείνη της είπε πως βρίσκεται στην Ελβετία και περιμένουν πότε θα ανοίξουν τα αεροδρόμια για να ξαναβρεθούν.

Τότε και η Μαρία Ηλιάκη ρώτησε για τον, Snik και πότε επιτέλους θα μπορέσει να τον γνωρίσει από κοντά. Η Ηλιάνα της είπε πως θα τον γνωρίσει στα γενέθλιά του που είναι στις 4 Μαϊου ενώ όταν η Μαρία Ηλιάκη την ρώτησε που είναι εκείνη της είπε ότι είναι πολύ κοντά της και τις παρακολουθεί.

Τότε ο Snik δεν εμφανίστηκε στην κάμερα ωστόσο απευθύνθηκε στην Μαρία Ηλιάκη λέγοντας: «Είμαι στο chat σου, τώρα θα σε χαιρετήσω».Βέβαια οι δυο τους δεν τα περνάνε και άσχημα στο πανέμορφο σπίτι τους. Ρίξτε μια ματιά στην τρομερή κουζίνα τους.

Δείτε το βίντεο:

Ωστόσο πριν λίγες μέρες η Ηλιάνα πήρε και ένα δώρο που δεν της το έκανε ο SNIK

Μόλις είδαμε το δώρο που έλαβε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στην πόρτα της, μας έπιασε κανονική "τρέλα" και όχι άδικο αφού είναι υπέροχο. Το μόνο σίγουρο είναι πως το δώρο αυτό δεν της έδωσε ο αγαπημένος της σύντροφός, Snik, αλλά ένα άλλο πρόσωπο που αγαπάει πολύ.

Το αγαπημένο ζευγάρι περνάει υπέροχες στιγμές στο σπίτι εν μέσω καραντίνας και το πανέμορφο μοντέλο φροντίζει να ενημερώνει καθημερινά τους διαδικτυακούς της φίλους για τις δραστηριότητες με τις οποίες καταπιάνεται μαζί με τον Snik.

Ωστόσο είναι αλήθεια πως αυτό που λείπει πραγματικά από την Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι οι φίλοι της και γενικότερα τα αγαπημένα της πρόσωπα, τα οποία δεν μπορεί να δει εξ' αιτίας της καραντίνας. Ένα από αυτά ωστόσο τη σκέφτηκε και της έστειλε ένα υπέροχο πασχαλινό δώρο για να την γλυκάνει εν μέσω καραντίνας.

Ο λόγος φυσικά γίνεται για την κολλητή φίλη της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, τη Βασιλική Ρούσσου, την οποία είχαμε γνωρίσει μέσα από τη συμμετοχή της στον πρώτο κύκλο του δημοφιλούς παιχνιδιού μόδας του ΣΚΑΙ, My Style Rocks.

Η Βασιλική Ρούσσου λοιπόν σκέφτηκε την καλή της φίλη Ηλιάνα Παπαγεωργίου και της έστειλε ένα πακέτο με πασχαλινά κουλούρια, τα οποία της έστειλε με το μοντέλο να τα βρίσκει ακριβώς έξω από το σπίτι του.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου βρήκε πολύ γλυκιά την κίνηση της φίλης της και γι΄αυτό αποφάσισε να την ευχαριστήσει μέσα από insta story που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Άσχημα μπλεξίματα για Παπαγεωργίου και Χριστοπούλου - Τι συνέβη

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Τρομάξαμε να την αναγνωρίσουμε - Άλλαξε το μαλλί της