Απίστευτη η κουζίνα του σπιτιού της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και του Snik

Σαν βγαλμένη από περιοδικό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Απίστευτη η κουζίνα του σπιτιού της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και του Snik

Την κουζίνα στο σπίτι της Ηλιάνας Παπαγεωργίου που μένει μαζί με τον σύντροφο της, Snik, την έχετε δει; Είναι σαν βγαλμένη από περιοδικό διακόσμησης. Την είδαμε σε μια φωτογραφία που δημοσίευσε και πόζαρε στον φωτογραφικό της φακό.

Από την ημέρα που αποκαλύφθηκε με μια παπαρατσική φωτογραφία η σχέση τους, έχουν ακούσει πολλά σχόλια. Τα περισσότερα αφορούν ωστόσο την εξωτερική τους εμφάνιση. Βέβαια και οι δυο δεν δίνουν καμία σημασία και συνεχίζουν τα απολαμβάνουν τον έρωτα τους όσο περισσότερο μπορούν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Snik μάλιστα, από τους πρώτους κιόλας μήνες της σχέσης τους είχαν αποφασίσει να συγκατοικήσουν με δημοσιεύματα να γράφουν πως μένουν στο σπίτι του μοντέλου. Μπορεί οι δυο τους να μην το έχουν επιβεβαιώσει, αλλά πολλές είναι οι αποδείξεις από τις φωτογραφίες που μοιράζονται με τους διαδικτυακούς τους φίλους.

Τώρα ειδικά που είναι και οι δυο κλεισμένοι μέσα στο σπίτι, περνούν περισσότερο χρόνο μαζί κάνοντας διάφορα πράγματα καθημερινά για να περάσει η ώρα τους, ενώ επικοινωνούν και με τους χιλιάδες followers που έχουν στα social media.

Πρόσφατα μάλιστα, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου θέλησε να δημοσιεύσει μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και να αποκαλύψει τι κάνει καθημερινά και της φτιάχνει την διάθεση. Συγκεκριμένα, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία από το μπάνιο της, ποζάροντας στον καθρέφτη και αποκάλυψε πως τώρα που μένει μέσα στο σπίτι, βάφεται πιο πολύ.

Η φωτογραφία στην κουζίνα

Στην πιο πρόσφατη ανάρτηση της, την είδαμε να ποζάρει μέσα από την κουζίνα του σπιτιού, η οποία όπως μπορούμε να παρατηρήσουμε είναι λες και έχει βγει από κάποιο περιοδικό διακόσμησης σπιτιών. Τα ντουλάπια και γενικά οι αποχρώσεις που επικρατούν στον χώρο είναι οι ασημί και οι γκρι. Ενώ έχει και ένα απίστευτο μωβ φωτάκι.

Τι σίγουρο είναι πως η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έχει τέλειο γούστο στη διακόσμηση.