Φωτογραφία μέσα από το μπάνιο του σπιτιού της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και του Snik

Πόζαρε στον καθρέφτη το μοντέλο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Φωτογραφία μέσα από το μπάνιο του σπιτιού της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και του Snik

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο raper τραγουδιστής, Snik, εδώ και αρκετούς μήνες ζουν έναν όμορφο έρωτα που «έσκασε» από το πουθενά στην ελληνική showbiz, καθώς κανείς δεν τον περίμενε. Μάλιστα, το ζευγάρι όπως είχε γίνει γνωστό μένει στο σπίτι του μοντέλου. Πριν λίγες ώρες, είδαμε επίσης και μια φωτογραφία μέσα από το μπάνιο τους.

Από την ημέρα που αποκαλύφθηκε με μια παπαρατσική φωτογραφία η σχέση τους, έχουν ακούσει πολλά σχόλια. Τα περισσότερα αφορούν την εξωτερική τους εμφάνιση, καθώς φαίνεται για δυο εντελώς διαφορετικοί άνθρωποι στον χαρακτήρα τους. Ωστόσο, η Ηλιάνα Παποαγεωργίου είχε μιλήσει ανοιχτά για την μεταξύ τους διαφορά ξεκαθαρίζοντας την κατάσταση.

«Σίγουρα είναι μια αντιφατική εικόνα και είμαστε δύο άνθρωποι που μας έχει γνωρίσει ο κόσμος διαφορετικά. Αλλά δεν ξέρει πώς είμαστε εσωτερικά και ίσως εσωτερικά να είμαστε πολύ ίδιοι και να ταιριάζουμε πάρα πολύ», είχε πει σε πρόσφατη συνέντευξη της.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Snik, παρόλο που θέλουν να κρατήσουν την σχέση τους μακριά από τα φώτα της φώτα της δημοσιότητας για να την προστατεύσουν από τα media, ο φωτογραφικός φακός πολλές φορές τους έχει «τσακώσει» σε δημόσιες εξόδους τους, μαζί και με την Έλενα Χριστοπούλου.

Μάλιστα, στα γενέθλια του μοντέλου, ο Snik είχε μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους για πρώτη φορά μια κοινή τους φωτογραφία, θέλοντας έτσι να της ευχηθεί και δημόσια. Μάλιστα, αυτή ήταν η φωτογραφία που ξεκίνησε τις φήμες περί εγκυμοσύνης.

Η φωτογραφία από το σπίτι τους

Τώρα που είναι κλεισμένη μέσα στο σπίτι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου θέλησε να δημοσιεύσει μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και να αποκαλύψει τι κάνει καθημερινά και της φτιάχνει την διάθεση. Συγκεκριμένα, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία από το μπάνιο της, ποζάροντας στον καθρέφτη και αποκάλυψε πως τώρα που μένει μέσα στο σπίτι, βάφεται πιο πολύ γιατί της ανεβάζει την διάθεση.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου Snik σπίτι