Ρίγος συγκίνησης από την Πέννυ Μπαλτατζή - Τα λόγια για τον γιο της εν μέσω πανδημίας

Τι ανέφερε;

Ρίγος συγκίνησης προκλήθηκε από την Πέννυ Μπαλτατζή, μιας και τα λόγια για τον γιο της εν μέσω πανδημίας ήταν αρκετά συγκινητικά. Δείτε χαρακτηριστικά τι ανέβασε.

Η γνωστή και δημοφιλής τραγουδίστρια, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία με το μωρό της και ένα τεστ εγκυμοσύνης και προκάλεσε κύμα αντιδράσεων.

Expand player

Ο γιος της να θυμίσουμε ήρθε στη ζωή πριν από 14 μήνες και ήταν το μεγαλύτερο δώρο που έχει πάρει ποτέ. Η ίδια ωστόσο θέλησε τώρα να γράψει ένα συγκινητικό μήνυμα προς τους ακόλουθούς της.

Ρίγος συγκίνησης από την Πέννυ Μπαλτατζή - Όλα όσα ανέφερε στο Instagram

Δεν δίστασε μάλιστα να πει ένα δημόσιο ευχαριστώ στον γιο της για όσα της έχει δώσει μέχρι σήμερα και για όσα πρόκειται να της δώσει στο μέλλον. Χαρακτηριστικά ανέφερε, «Πριν από 14 μήνες.... Έμαθα για σένα... Και μετά σε περίμενα με λαχτάρα. Μέχρι που ήρθες... Και άλλαξες όλη μου τη ζωή... Κι από τότε είμαι μια άλλη... Και κάθε μέρα ανακαλύπτω κάτι άλλο από μένα... Και σ ευχαριστώ γι αυτό... Και για όσα ερθουν.... #charlie #babyboy #pregnancyyoga #karolos #unconditionallove #happiness #pregnancytest».

«Στη ζωή μου έμαθα να επιβιώνω. Πλέον βλέπω το σπίτι μου και λέω “τι όμορφο που είναι’’. Έμενα πάντα σε παλιά σπίτια, αλλά με έναν τρόπο κατάφερνα να τα φέρνω στα μέτρα μου. Όταν έμενα στον Άγιο Ιωάννη για έναν χρόνο κοιμόμουν σε υπόστρωμα επειδή δεν είχα χρήματα. Μάλιστα όταν νοίκιασα το σπίτι, ο σπιτονοικοκύρης μού είπε “αυτό ξέμεινε, θα το πετάξουμε’’ και του απάντησα “δεν πειράζει, θα το πετάξω εγώ’’. Είχε και ένα ψυγείο με χαλασμένη κατάψυξη. Την έβγαλα για πολύ καιρό έτσι. Αυτές οι καταστάσεις με σκληραγώγησαν», είχε δηλώσει σε συνέντευξή της η Πέννυ Μπαλτατζή. Γνωστή ηθοποιός ωστόσο έγινε μαμά και το αποκάλυψε με την φωτογραφία του νεογέννητου! Την είδατε;

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Συγκλονίζει Ελληνίδα τραγουδίστρια: Είχα τέσσερις άτυχες εγκυμοσύνες. Το πρώτο ήταν κανονική γέννα για να αποβληθεί"

Πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια μας δείχνει το δωμάτιο του παιδιού της και "λιώνουμε"!