Πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια μας δείχνει το δωμάτιο του παιδιού της και "λιώνουμε"!

Είναι η πιο γλυκιά μανούλα!

Πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια μας δείχνει το δωμάτιο του παιδιού της και

"Λιώνουμε" κανονικά με τη φωτογραφία που ανέβασε αυτή η πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια! Μας δείχνει το υπέροχο δωμάτιο του παιδιού της!

Πριν από σχεδόν ένα μήνα, η αγαπημένη τραγουδίστρια έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι και από τότε φροντίζει να ενημερώνει τους followers της στο Instagram με συχνές φωτογραφίες.

Πασίγνωστη τραγουδίστρια είναι έγκυος στο 4ο παιδί της;

Ο λόγος για την Πέννυ Μπαλτατζή, η οποία έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο μωράκι μαζί με τον σύνροφό της, Χρήστο Τζούτη. Αυτή τη φορά, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό, θέλησε να μας δείξει πώς έχει διαμορφώσει το παιδικό δωμάτιο, φωτογραφία που συνόδεψε μαζί με ένα υπέροχο μήνυμα.

«Το μωράκι μόλις λίγο μεγαλώσει θα μάθει πόσο συναρπαστικό είναι να σου πλένουν τα ρούχα σου πιγκουίνοι με μαλακτικό από παγοστάφυλο» ήταν τα λόγια της κάτω από τη φωτογραφία.

Πέννυ Μπαλτατζή

Baby boom! Γέννησε γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια!

Baby boom στην showbiz! Γέννησε γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια και το αποκάλυψε δημόσια με την φωτογραφία του νεογέννητου.

Έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι, καρπό του έρωτα της με τον σύζυγό της, Χρήστο Τζούτη.

«Το ομορφότερο δημιούργημα που μπορείς να φτιάξεις.... Κάθε θαύμα που έρχεται γράφει τη διαδρομή του.... Καλώς μας ήρθες γλυκο μου χελιδονάκι. #κάρολος@tzoutis ένα δε φτάνει...», έγραψε χαρακτηριστικά η Πέννυ Μπαλτατζή στο Instagram αναρτώντας την πρώτη φωτογραφία του μωρού.

Baby boom! Γέννησε ηθοποιός της σειράς «Στο Παρά Πέντε»!

Γέννησε γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια

Γέννησε γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια

Γνωστή ηθοποιός μας έδειξε την φουσκωμένη της κοιλίτσα λίγο πριν γεννήσει!

Γνωστή ηθοποιός είναι έγκυος και μας έδειξε την φουσκωμένη της κοιλίτσα λίγο πριν γεννήσει και γίνει μανούλα για πρώτη φορά.

Διανύει τους τελευταίους μήνες της εγκυμοσύνης της και ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδάκι.

Η ηθοποιός έγινε γνωστή μέσα από τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στη σειρά Pretty Little Liars αλλά και από τη συμμετοχή της στο You του Netflix.

Φουντώνουν οι φήμες περί εγκυμοσύνης για κορυφαία τραγουδίστρια! Οι νέες φωτογραφίες με φουσκωμένη κοιλιά!

Ο λόγος για την Shay Mitchell η οποία λίγο πριν γεννήσει, να μας δείξει πόσο πολύ φούσκωσε και πως με το ζόρι της κάνουν πλέον τα ρούχα!

ηθοποιός φουσκωμένη κοιλίτσα λίγο πριν γεννήσει