Σοφία Παυλίδου: Ποζάρει με μαγιό και χωρίς ίχνος ρετούς - Μείναμε!

Ανέβασε φωτογραφίες

Η Σοφία Παυλίδου ανέβασε δύο φωτογραφίες της στο Instagram και την είδαμε με το μαγιό της. Πάθαμε πλάκα, αφού οι φωτογραφίες δεν έχουν ίχνος ρετούς και το κορμί της είναι σούπερ.

Ειδικότερα η Σοφία Παυλίδου θέλησε και αυτή να κάνει ένα throwback - κάτι που είναι γενικά μόδα στο διαδίκτυο τελευταία, με τους διάσημους να μας γυρνούν πίσω στο παρελθόν. Έτσι έκανε λοιπόν και η γνωστή ηθοποιός που θέλησε να μας δείξει δύο φωτογραφίες της από κάποιες παλιές διακοπές που είχε πάει.

Expand player

Ο Απρίλης τελειώνει σιγά, σιγά και ο νους - παρά την πανδημία που μπορεί αν μας τα χαλάσει φέτος - ταξιδεύει στο καλοκαίρι και στην θάλασσα. Δεν είναι λίγοι οι διάσημοι άλλωστε που ε΄χουν κάνει τις τελευταίες ημέρες αναρτήσεις από καλοκαιρινές διακοπές ή από κάποιο ταξίδι τους.

Το ίδιο έκανε λοιπόν και οι Παυλίδου που μας έδειξε στιγμιότυπα από κάποιο καλοκαίρι της. Σε αυτές λοιπόν την βλέπουμε χωρίς ίχνος ρετούς, αλλά και μακιγιάζ και είναι άκρως εντυπωσιακή. Άλλωστε και σε άλλη ανάρτηση της την είδαμε χωρίς καθόλου μακιγιάζ.

Τι είχε πει η Σοφία Παυλίδου, που την είδαμε να ποζάρει με το μαγιό της, για τον Μάνο Παπαγιάννη;

Η Σοφία Παυλίδου στην αποκλειστική συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή Ευτυχείτε, μίλησε για την πρόταση που της είχε γίνει να παρουσιάσει τηλεπαιχνίδι, την περίοδο που ο τότε σύντροφός της Χρήστος Φερεντίνος παρουσίαζε το Deal στον ΑΝΤ1, την δικαστική μάχη με τον Μάνο Παπαγιάννη και άλλα πολλά.

Η ηθοποιός στη συνέντευξή της είπε μεταξύ άλλων ότι θα πάει μέχρι τέλους στη δικαστική διαμάχη με τον Παπαγιάννη, για να βρει το δίκιο της.

"Ξέρεις τι; Στο τέλος δεν μετανιώνεις. Όλα τα πράγματα γίνονται για να σου μάθουν κάτι. [...] Όχι, δεν το παίρνω πίσω. Από τη στιγμή που έχεις αδικηθεί, θα ψάξεις να βρεις το δίκιο σου" ήταν τα λόγια της ηθοποιού.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Σοφία Παυλίδου: Αυτή την εμφάνιση της, την λατρέψαμε! Πόζαρε και θύμισε fashion blogger!

Χρήστος Φερεντίνος: Η αποκάλυψη για την σχέση του με την Σοφία Παυλίδου - «Έστειλα έναν φίλο να πει...»!