Σοφία Παυλίδου: Δείτε το πρόσωπό της χωρίς ίχνος μακιγιάζ

Δε δίστασε να το ανεβάσει στο instagram

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σοφία Παυλίδου: Δείτε το πρόσωπό της χωρίς ίχνος μακιγιάζ

Η Σοφία Παυλίδου μένει στο σπίτι της και περνάει ήρεμα τις ώρες της καραντίνας, ενώ δε διστάζει να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους στον λογαριασμό της στο Instagram, το πρόσωπό της χωρίς ίχνος μακιγιάζ. Δείτε το και θα σοκαριστείτε!

Η αγαπημένη ηθοποιός είναι μία πολύ εκρηκτική γυναίκα και με κάθε εμφάνισή της μπορεί να "κολάσει" τους πάντες.

Τώρα ωστόσο που μένει στο σπίτι της, επιλέγει να μην βάφεται καθόλου και να δίνει έτσι μία ανάσα στην επιδερμίδα της.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ανεβάζει σχεδόν καθημερινά φωτογραφίες και στιγμιότυπα από την καθημερινή της ζωή, και μία από αυτές τις δημοσιεύσεις ήταν ένα πρωινό που μόλις είχε ξυπνήσει και δεν είχε πάνω της ούτε ίχνος μακιγιάζ.

Το πρόσωπό της είναι σαν μικρού κοριτσιού, σχεδόν αψεγάδιαστο και εμείς θέλουμε να μάθουμε το μυστικό της για τόσο λαμπερή επιδερμίδα.

Πέρα από το πρόσωπό της, τέλειο είναι και το σώμα της. Σας έχουμε εδώ αρετουσάριστες φωτογραφίες της!

Τι είπε πριν λίγο καιρό η Σοφία Παυλίδου για τη δικαστική διαμάχη της με τον Μάνο Παπαγιάννη

Η ηθοποιός στη συνέντευξή της είπε μεταξύ άλλων ότι θα πάει μέχρι τέλους στη δικαστική διαμάχη με τον Παπαγιάννη, για να βρει το δίκιο της.

"Ξέρεις τι; Στο τέλος δεν μετανιώνεις. Όλα τα πράγματα γίνονται για να σου μάθουν κάτι. [...] Όχι, δεν το παίρνω πίσω. Από τη στιγμή που έχεις αδικηθεί, θα ψάξεις να βρεις το δίκιο σου" ήταν τα λόγια της ηθοποιού, η οποία έχει μιλήσει και σε προηγούμενή της συνέντευξη για τον ξυλοδαρμό στο Χυτήριο, αφήνοντας τότε "καρφιά" προς τον Παπαγιάννη.

Δείτε και το χαρακτηριστικό βίντεο με τα όσα είπε