Η Μαρία Ιωαννίδου παντρεύεται τον σύντροφο της

Έκανε και γυμναστική on air

Η Μαρία Ιωαννίδου σύστησε τον σύντροφο της on air στο Πρωινό και αποκάλυψε πως παντρέυεται Η ίδια γυμνάστηκε στον αέρα της εκπομπής, ενώ αποκάλυψε και τι φαγητά της μαγειρεύει στο σπίτι τους.

Η Μαρία Ιωαννίδου εμφανίστηκε στο Πρωινό, ως καλεσμένη και αποκάλυψε τα μυστικά της αφού έκανε γυμναστική μαζί τους, ενώ τόνισε πως γυμνάζεται καθημερινά στο σπίτι.

Expand player

Η Μαρία Ιωαννίδου «Μένει Σπίτι» και γυμνάζεται μαζί μας. Μαζί της και ο αρραβωνιαστικός της Δημήτρης. Η ίδια τον εμφάνισε στην κάμερα γεμάτη καμάρι.

Μάλιστα η γνωστή ηθοποιός, αποκάλυψε πως όταν τελειώσει η πανδημία θα γίνει ο γάμος τους, που περίμεναν τόσο καιρό μιας και είναι χρόνια μαζί.

«Αρραβωνιάζομαι το ξέρετε; Νέο παιδί είμαι ακόμα. Ο Δημήτρης μου έχει κάνει πολλές προτάσεις γάμο και λέω άντε να το κάνουμε γιατί έχω κουραστεί. Εγώ είμαι κυρία Γερμανού. Κυρία Γερμανού θα προχωρήσω και κυρία Γερμανού θα πεθάνω. Από εκεί κι έπειτα είμαι πολύ μικρή ακόμα για γάμους. Είμαι νέα, ωραία, χωρίς πλαστικές και τραβηχτικές!», είπε είχε πει με χιούμορ η μεγάλη ηθοποιός για τον αρραβώνα της.

Η ίδια μάλιστα αποκάλυψε πως στο σπίτι της μαγειρεύει εκείνος και μάλιστα πράγματα δύσκολα, όπως μουσακά πατσίτσιο και άλλες πολλές λιχουδιές.

Δείτε στο βίντεο όσα είπε:

Δείτε ωστόσο και πως είχε αντιδράσει, η Ναταλία Γερμανού όταν έμαθε ότι η ηθοποιός αρραβωνιάστηκε.

Λίγα λόγια για την Μαρία Ιωαννίδου

Η Μαρία Ιωαννίδου (γενν. 10 Απριλίου 1943) είναι Ελληνίδα ηθοποιός του θεάτρου, της τηλεόρασης και του κινηματογράφου

Πρώτος της σύζυγος υπήρξε ο ηθοποιός Βαγγέλης Σειληνός και δεύτερος σύζυγός της υπήρξε ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής Φρέντυ Γερμανός

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Η Μαρία Ιωαννίδου αρραβωνιάστηκε και η Ναταλία Γερμανού δεν μπόρεσε να μην το σχολιάσει

Μαρία Ιωαννίδου: Αποχώρησε κακήν κακώς από την πρεμιέρα θεατρικής παράστασης! Τι συνέβη;