Πέμπτη, 09 Απριλίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Η Μαρία Ιωαννίδου αρραβωνιάστηκε και η Ναταλία Γερμανού δεν μπόρεσε να μην το σχολιάσει

"Όλοι ήξεραν ότι είναι σύζυγος του πατέρα μου"

Η Μαρία Ιωαννίδου αρραβωνιάστηκε και η Ναταλία Γερμανού δεν μπόρεσε να μην το σχολιάσει
News 22.02.2020 17:27
Αρθρογράφος: Youweekly Team
YOUWEEKLY TEAM

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Η Μαρία Ιωαννίδου αρραβωνιάστηκε και η Ναταλία Γερμανού δεν μπόρεσε να μην το σχολιάσει, μιας και η ίδια όπως είπε ήταν γυναίκα του πατέρα της και το ήξεραν όλοι. Τι είχε να πει ωστόσο η παρουσιάστρια στον αέρα της εκπομπής;

Η Μαρία Ιωαννίδου αποκάλυψε πως θα αρραβωνιαστεί και φυσικά το βιντεάκι έπαιξε και στον αέρα της Ναταλίας Γερμανού, με την ίδια ωστόσο να ισχυρίζεται αρχικά πως πρόκειται για αστείο.

Χαρακτηριστικά δήλωσε, «Νομίζω ότι καταλάβαμε όλοι κάνει πλάκα η Μαρία…. Εγώ ξέρω το εξής, ότι η Μαρία δε θέλει να παντρευτεί. Ο αρραβώνας είναι άλλο πράγμα, είναι πιο light. Εγώ Μαρία στο επιτρέπω, σου δίνω την ευχή μου, όχι ότι μετράει αλλά τη δίνω την ευχή μου».

Και συνέχισε για το επίθετο λέγοντας, «Σαφώς και υπήρξε σύζυγος του πατέρα μου και πολύ καλή μητριά αλλά η Μαρία έγινε σούπερ σταρ ως Ιωαννίδου. Όλοι ήξεραν ότι είναι σύζυγος του πατέρα μου αλλά δεν έχει κάνει καριέρα ως Μαρία Γερμανού.. Νομίζω πως έχει ενημερώσει τον σύντροφό της, που είναι και ένας χρυσός άνθρωπος ότι για εκείνη ο πατέρας μου είναι αναντικατάστατος μέσα της… Δεν αμφισβητεί κανείς το πόσο αγαπά τον πατέρα μου…».

Μιας και μιλάμε για την παρουσιάστρια ωστόσο και την εκπομπή της, εσείς έχετε αναρωτηθεί πως τα πάει με τα νούμερα τον τελευταίο καιρό;

Πριν τα νέα για την Μαρία Ιωαννίδου που αρραβωνιάστηκε δείτε την ανακοίνωση του ALPHA για την εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού

Ανακοίνωση έβγαλε ο ALPHA για την εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού που προβάλλεται κάθε Σαββατοκύριακο. Συγκεκριμένα αφορά την συνεργασία τους από τη νέα σεζόν. Συνεχίζει ή όχι το «Καλύτερα δεν γίνεται» στο κανάλι;

Διαβάστε αναλυτικά:

«O Alpha ανακοινώνει με χαρά την ανανέωση της συνεργασίας του με την Ναταλία Γερμανού. Η αγαπημένη παρουσιάστρια μάς κρατάει την καλύτερη παρέα τα Σαββατοκύριακα, μέσα από την εκπομπή της, «Καλύτερα δε γίνεται».

Η Ναταλία κρατάει τα ηνία της μεσημεριανής ζώνης του Σαββατοκύριακου εδώ και δύο σεζόν, αφού οι τηλεθεατές της δείχνουν σταθερά την προτίμησή τους αναδεικνύοντάς την πρώτη στην τηλεθέαση με διαφορά.

Οι καλύτερες σχέσεις χτίζονται με βάση τα αμοιβαία συναισθήματα κι έτσι o Alpha με χαρά εμπιστεύεται και πάλι την ψυχαγωγική ζώνη του Σαββατοκύριακου στα έμπειρα χέρια της Ναταλίας Γερμανού, όπως και η ίδια δείχνει την εμπιστοσύνη της στο δυναμικό και τις προθέσεις του σταθμού».

Ωστόσο, λίγο μετά την ανακοίνωση αυτή το Youweekly.gr σας αποκάλυψε μέσα από ένα αποκλειστικό ρεπορτάζ ότι ένα άτομο από την εκπομπή της Ναταλίας ετοιμάζεται να αποχωρήσει από τον ALPHA.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ναταλία Γερμανού: Της είπαν για την ηλικία της και τους "έσβησε" με ένα σχόλιο! «Έλεος κάπου»

Ναταλία Γερμανού: Ευχήθηκε στον αέρα στον πρώην σύζυγο της! «Εγώ έκανα την πρώτη κίνηση»!

Share