"Φωτιά" στον ALPHA με τα νούμερα της Ναταλίας Γερμανού

Βγήκε πρώτη στην ζώνη της

Πρώτη βγήκε στη ζώνη της η Ναταλία Γερμανού το μεσημέρι της Κυριακής 16/2 και τα νούμερα της έβαλαν "φωτιά" στον ALPHA αλλά και στα μηχανάκια της AGB!

Η επί χρόνια παρουσιάστρια του ALPHA έχει καταφέρει να κάνει το κοινό να την αγαπήσει, τόσο την ίδια όσο και την ομάδα της που απαρτίζεται από την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, τον Κώστα Τσουρό και την Φωτεινή Πετρογιάννη. Η διάθεση και η θεματολογία τους, λοιπόν, φαίνεται πως δεν άφησαν το τηλεοπτικό κοινό να αλλάξει κανάλι!

Το μεσημέρι της Κυριακής, λοιπόν, η εκπομπή "Καλύτερα δεν γίνεται" στο δυναμικό κοινό κατάφερε να συγκεντρώσει 18,3% και να κατακτήσει την πρώτη θέση με απίστευτα τέταρτα:

20,2

22

21,2

21

20,9

16,6

18,3

16,9

15,9

15,8

15,9

15,3

Μεσημεριανή ζώνη

ΑΝΤ1: Κωνσταντίνου και Ελένης (Ε) 16.5

ΣΚΑΙ: Μαζί σου Σαββατοκύριακο 7.1

ΑLPHA: Καλύτερα δε γίνεται 18.3

STAR: Μια ντουζίνα μπελάδες 10,9

Η ανακοίνωση του ALPHA για την εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού

Ανακοίνωση έβγαλε ο ALPHA για την εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού που προβάλλεται κάθε Σαββατοκύριακο. Συγκεκριμένα αφορά την συνεργασία τους από τη νέα σεζόν. Συνεχίζει ή όχι το «Καλύτερα δεν γίνεται» στο κανάλι;

Διαβάστε αναλυτικά:

«O Alpha ανακοινώνει με χαρά την ανανέωση της συνεργασίας του με την Ναταλία Γερμανού. Η αγαπημένη παρουσιάστρια μάς κρατάει την καλύτερη παρέα τα Σαββατοκύριακα, μέσα από την εκπομπή της, «Καλύτερα δε γίνεται».

Η Ναταλία κρατάει τα ηνία της μεσημεριανής ζώνης του Σαββατοκύριακου εδώ και δύο σεζόν, αφού οι τηλεθεατές της δείχνουν σταθερά την προτίμησή τους αναδεικνύοντάς την πρώτη στην τηλεθέαση με διαφορά.

Οι καλύτερες σχέσεις χτίζονται με βάση τα αμοιβαία συναισθήματα κι έτσι o Alpha με χαρά εμπιστεύεται και πάλι την ψυχαγωγική ζώνη του Σαββατοκύριακου στα έμπειρα χέρια της Ναταλίας Γερμανού, όπως και η ίδια δείχνει την εμπιστοσύνη της στο δυναμικό και τις προθέσεις του σταθμού».

Ωστόσο, λίγο μετά την ανακοίνωση αυτή το Youweekly.gr σας αποκάλυψε μέσα από ένα αποκλειστικό ρεπορτάζ ότι ένα άτομο από την εκπομπή της Ναταλίας ετοιμάζεται να αποχωρήσει από τον ALPHA.