Ο Δημήτρης Φιντιρίκος «αδειάζει» την Κατερίνα Δαλάκα! Είπε πως χώρισαν ενώ εκείνη είπε πως όχι

Αδιανόητο περιστατικό

Πολλά έχουν ακουστεί τις τελευταίες μέρες για τη σχέση του Δημήτρη Φιντιρίκου και της Κατερίνας Δαλάκα, με τον πρώτο να μη διστάζει και να «αδειάζει» την πρώην σύντροφό του, ξεκαθαρίζοντας πως έχουν χωρίσει, ενώ εκείνη χθες είπε το αντίθετο.

Πριν από μερικές μέρες, κυκλοφόρησε μία είδηση που αφορά το ζευγάρι και συγκεκριμένα τον χωρισμό του, η οποία μεταφέρθηκε μέσα από ρεπορτάζ της εκπομπή Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα.

Expand player

Χθες, η Κατερίνα Δαλάκα, βγήκε και διέψευσε την είδηση πως είναι χωρισμένη με τον Δημήτρη Φιντιρίκο, ωστόσο ο επιχειρηματίας φαίνεται πως είχε διαφορετική άποψη.

Όπως μετέδωσε και πάλι σήμερα η εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και ο δημοσιογράφος, Νίκος Γεωργιάδης, ο Δημήτρης Φιντιρίκος επικοινώνησε μαζί του και επιβεβαίωσε τον χωρισμό του με την νικήτρια του Survivor.

«Ισχύει αυτό που έχετε πει εσείς. Την αγαπάω πάρα πολύ. Θα την αγαπάω για πάντα και εκείνη και την οικογένειά της», ήταν τα λόγια του Δημήτρη Φιντιρίκου στον δημοσιογράφο. Παράλληλα, Νίκος Γεωργιάδης αποκάλυψε ότι ο Δημήτρης Φιντιρίκος την έχει κάνει και unfollow στο Instagram.

Τι αναφέρει το αρχικό ρεπορτάζ για το χωρισμό της Κατερίνας Δαλάκα με τον Δημήτρη Φιντιρίκο;

Η απόφασή να χωρίσουν πάρθηκε πριν το Πάσχα και πέρασαν αυτές τις μέρες χωριστά, με τους φίλους τους να μιλούν για χωρισμό που δεν είναι οριστικός.

Η πρωταθλήτρια και νικήτρια του Survivor και ο γοητευτικός πρώην σύντροφός της, έζησαν αυτές τις άγιες μέρες μακριά ο ένας από τον άλλον. Εκείνη με την οικογένειά γιόρτασε με την οικογένεια της και εκείνος επίσης με τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Ωστόσο θετικό είναι το γεγονός πως παρά τον πρόσφατο χωρισμό τους, κανένας από τους δύο δεν κατέβασε τις κοινές τους φωτογραφίες από τις σελίδες τους στo instagram, δίνοντας ελπίδες και στους φίλους τους πως έχουν σκοπό να δώσουν ακόμα μία ευκαιρία στη σχέση αυτή.

Το μέλλον θα δείξει τι θα συμβεί με εκείνους.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Η Κατερίνα Δαλάκα «στέγνωσε» άπειρα μετά το Survivor - Νέα φωτογραφία χωρίς φίλτρα, με μαγιό

Κατερίνα Δαλάκα: Έφυγε από την Ελλάδα η νικήτρια του Survivor! Την είπαν δημόσια ύαινα και απάντησε...