Κατερίνα Δαλάκα: Έφυγε από την Ελλάδα η νικήτρια του Survivor! Την είπαν δημόσια ύαινα και απάντησε...

Με 2 ξέρεις τους «τελείωσε» κανονικά!

Κατερίνα Δαλάκα: Έφυγε από την Ελλάδα η νικήτρια του Survivor! Την είπαν δημόσια ύαινα και απάντησε...

Η Κατερίνα Δαλάκα πήγε ταξίδι και έφυγε από την Ελλάδα όμως η νικήτρια του Survivor έδωσε δημόσια απάντηση! Δεν θα μπορούσε άλλωστε να αφήσει ασχολίαστο το γεγονός πως την είπαν ύαινα!

Η ίδια, μετά το τέλος της εκπομπής του Γιώργου Λιάγκα χτες, στην οποία μεταξύ άλλων μίλησε και για τον σύντροφό της, Δημήτρη Φιντιρίκο, έκανε μια απόδραση εκτός χώρας! Πιο συγκεκριμένα, η Κατερίνα Δαλάκα πήγε στην Ιταλία αλλά σίγουρα δεν περίμενε το σχόλιο που της έκαναν κάτω από την φωτογραφία της από το ταξίδι.

Μια follower της, η οποία και κατά πάσα πιθανότητα είναι φίλης της νικήτριας του Survivor της έγραψε: «Ιταλικη υαινα;;;; μαλλον πρωτη φορα βλεπω» και συνόδεψε την ανάρτησή της με emoji καρδούλες! Όσο για την απάντηση της Κατερίνας Δαλάκα; Περιορίστηκε στο να της πει.. «Bella ciao»! Δείτε την σχετική ανάρτηση με το σχόλιο:

Κατερίνα Δαλάκα την είπαν ύαινα

Κατερίνα Δαλάκα: Τα μάζεψε και έφυγε από την Κωνσταντινούπολη! Τι έγινε με τον Ατακάν;

Η Κατερίνα Δαλάκα τα μάζεψε και έφυγε από την Κωνσταντινούπολη! Τι έγινε με τον Ατακάν; Διαβάστε αναλυτικά!

Όπως ήδη από χτες σας γράψαμε, η Κατερίνα, μετά το Survivor, αποφάσισε να βρεθεί στην γειτονική χώρα μαζί με τον Ατακάν!

Οι δυο τους, δεν είχαν παραδεχτεί ποτέ ότι είναι ζευγάρι, παρά τα όσα ακούγονταν και η επίσκεψή της στην Τουρκία φούντωσε ξανά τις φήμες! Κατερίνα και Ατακάν χαλάρωναν μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα αλλά τα social media τους πρόδωσαν! Εμείς στο Youweekly.gr, πρώτοι αναφέραμε ότι οι δυο τους είναι μαζί και το ρεπορτάζ μας άναψε φωτιές! Μετά τις διαστάσεις που πήρε μάλιστα, η Κατερίνα, τα μάζεψε άρον άρον και βρέθηκε ξαφνικά από Κωνσταντινούπολη... στην Κρήτη, εννοείται χωρίς τον Ατακάν!

Κατερίνα Δαλάκα: Αδιανόητο! Απόφαση μεγατόνων μετά τη νίκη της στο Survivor!

Όσο για ντοκουμέντα; Ιδού η σχετική της ανάρτηση από το Instagram:

Κατερίνα Δαλάκα: Τα μάζεψε και έφυγε από την Κωνσταντινούπολη! Τι έγινε με τον Ατακάν;