Κατερίνα Δαλάκα: Μίλησε για τον Δημήτρη Φιντιρίκο και τα μάτια της έβγαλαν "καρδούλες"! Οι λέξεις της είναι όλο μέλι!

«Τον αγαπώ πολύ γιατί...»

Κατερίνα Δαλάκα: Μίλησε για τον Δημήτρη Φιντιρίκο και τα μάτια της έβγαλαν

Η Κατερίνα Δαλάκα μέσα από την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, μίλησε ανοικτά για τον σύντροφό της, Δημήτρη Φιντιρίκο και όπως μπορείτε να φανταστείτε, τα μάτια της έβγαλαν "καρδούλες" μιας και οι δυο τους είναι πολύ ερωτευμένοι! Οι λέξεις που χρησιμοποίησε ήταν όλο μέλι!

Η αθλήτρια παραχώρησε μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη στην μεσημεριανή εκπομπή του ΣΚΑΪ, μέσα από την οποία αναφέρθηκε τόσο στην καριέρα της στον χώρο του αθλητισμού, όσο και στον σύντροφό της, με τον οποίο είναι πολύ ερωτευμένη.

Έχετε δει στο μεταξύ το βίντεο που ανέβασε με τον Δημήτρη Φιντιρίκο από το κρεβάτι τους;

«Είναι ένας άνθρωπος που είναι δίπλα μου και είμαι δίπλα του. Τον αγαπώ πολύ και γιατί να κρυφτείς όταν έχεις έναν άνθρωπο δίπλα σου; Είμαστε έξι μήνες μαζί. Είχαμε σχέση και πριν πέντε χρόνια. Πάλι έξι μήνες ήμασταν μα ελπίζω να μην χωρίσουμε τώρα.

Οι σχέσεις θέλουν χρόνο, δεν μπορείς να ξέρεις από τώρα για γάμο. Αλλάζουν τα πράγματα σε μια ημέρα. Αν δεν έχεις έναν άνθρωπο με κοινά πράγματα, δεν λέω να είναι όλα κοινά, είναι σημαντικός παράγοντας να σε στηρίζει σε αυτό που κάνεις. Εγώ νιώθω πολύ στήριξη» σχολίασε η αθλήτρια.

Κατερίνα Δαλάκα: Από το Survivor στο σπίτι με τον Φιντιρίκο! Ο λευκός καναπές και το χαλί σε γκρι!

Η Κατερίνα Δαλάκα από το Survivor μπήκε στο σπίτι με τον Φιντιρίκο! Ο λευκός καναπές και το χαλί σε γκρι, σε διακόσμηση βγαλμένη από παραμύθι! Έχουμε φωτογραφία από μέσα...

Η πρώην παίκτρια του Survivor, είναι στα καλύτερά της αφού ο έρωτάς της με τον Δημήτρη Φιντιρίκο, την έχει απογειώσει!

Η Κατερίνα Δαλάκα, ανέβασε πρόσφατα φωτογραφία μέσα από το σπίτι που μένουν και η διακόσμηση έκλεψε την παράσταση! Ο λευκός καναπές κάνει την απόλυτη αντίθεση με το χαλί σε γκρι και αν θες να ανανεώσεις και το δικό σου σπίτι, πάρε ιδέες! Ιδού και η σχετική φωτογραφία:

Θυμάστε πως είχε κλείσει τα στόματα που μιλούσαν για χωρισμό;