Άναψε "φωτιές" η Μαρίνα Πατούλη με το μίνι κόκκινο φόρεμά της

Στην αγκαλιά του Γιώργου Πατούλη!

Για ακόμα μία φορά, η Μαρίνα Πατούλη με την εμφάνιση που έκανε στο Instagram, κατάφερε να ανάψει μερικές "φωτιές" μιας και έβαλε το πιο φλογερό μίνι κόκκινο φόρεμα και πόζαρε στην αγκαλιά του συζύγου της, Γιώργου Πατούλη.

Το υπέρλαμπρο ζευγάρι θέλησε να ποζάρει στο φακό με σκοπό να ευχηθεί στους διαδικτυακούς του φίλους καλό μήνα, με τη Μαρίνα Πατούλη, να είναι αυτή που έκλεψε την παράσταση και έκανε όλα τα βλέμματα να πέσουν πάνω της.

Expand player

Σε μία από τις πιο σικάτες εμφανίσεις της, η Μαρίνα Πατούλη, δε δίστασε να φορέσει ένα μίνι φόρεμα το οποίο αναδείκνυε τα υπέροχα πόδια της, και μάλιστα σε κόκκινο χρώμα, συνδυάζοντάς το με κόκκινες γόβες και κόκκινο κραγιόν, ενώ τις προηγούμενες μέρες λογομάχησε με μία διαδικτυακή της φίλη.

Στην αγκαλιά του συζύγου της και με μία ανθοδέσμη στα χέρια της, η Μαρίνα Πατούλη ευχήθηκε στους διαδικτυακούς της φίλους, με τον Γιώργο Πατούλη να ανεβάζει το υπέροχο στιγμιότυπο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, στέλνοντας παράλληλα το μήνυμα για να μείνουμε όλοι ασφαλείς.

Το μήνυμα που έστειλε η Μαρίνα Πατούλη για το διαφορετικό Πάσχα που ζήσαμε

«Το φετινό μήνυμα της νίκης της Ζωής που μεταφέρει η Ανάσταση του Κυρίου μας, ας γίνει η απαρχή για μία κοινωνία αλληλεγγύης, αγάπης, ευθύνης, για να επαναπροσδιορίσουμε την ανθρωπιά και τις αξίες μας. Ας μας προσφέρει γενναιόδωρα αποθέματα ψυχής και διδάγματα για να δούμε ξεκάθαρα όλα αυτά για τα οποία, ενωμένοι, είμαστε ικανοί να πετύχουμε» έγραψε χαρακτηριστικά η Μαρίνα Πατούλη στο μήνυμα που έστειλε σε όλους, ενώ στη λεζάντα συμπλήρωσε: «Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα! #μενουμε_σπιτι».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Αποκάλυψη! Η ηλικία, η καταγωγή κι όσα δεν ξέραμε για την Μαρίνα Πατούλη

Δείτε την Μαρίνα Πατούλη χωρίς ίχνος μακιγιάζ στην κουζίνα της - Θα πάθετε πλάκα