Έξαλλη η Μαρίνα Πατούλη - «Έλεος εσείς»

Τι την ενόχλησε;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έξαλλη η Μαρίνα Πατούλη - «Έλεος εσείς»

Μέσα από τα σχόλια που έκανε σε μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Μαρίνα Πατούλη έγινε πραγματικά έξαλλη με κάτι που διάβασε από μία διαδικτυακής της φίλη, απαντώντας της πως το έλεος θα έπρεπε να απευθύνεται σε εκείνη.

Η Μαρίνα Πατούλη είναι πάντα ενεργή στα social media και επιλέγει καθημερινά να ανεβάζει στιγμιότυπα από την καθημερινή της ζωή, ειδικά τώρα που λόγω του κορωνοϊού έχει αναγκαστεί να μείνει στο σπίτι προκειμένου να προστατευθεί και προστατεύσει τους γύρω της.

Ο λογαριασμός της στο Instagram, είναι εξαιρετικά δημοφιλής και για το λόγο αυτό επιλέγει πολλές φορές να μοιράζεται στιγμές της με τους διαδικτυακούς της φίλους και να επικοινωνεί μαζί με τους μέσα από τα σχόλια που της κάνουν στις φωτογραφίες, όπως αυτή που έκανε με το πανέμορφο σαλόνι της.

Τα σχόλια αυτά ωστόσο δεν είναι πάντα και τόσο θετικά, κάτι που παρατηρήθηκε και στην πιο πρόσφατη δημοσίευση που έκανε, με την ίδια να κάθεται στο πιάνο του σπιτιού της φορώντας ένα εκκεντρικό φόρεμα.

Μία διαδικτυακή της φίλη έσπευσε να της σχολιάσει από κάτω: «Έλεος κυρία μου, κουράστε», με την Μαρίνα Πατούλη να μη διστάζει και να απαντά άμεσα: «Έλεος εσείς! Δεν είστε υποχρεωμένη να με ακολουθείτε».

Μαρίνα Πατούλη έξαλλη

Το μήνυμα που έστειλε η Μαρίνα Πατούλη για το διαφορετικό Πάσχα που ζήσαμε

«Το φετινό μήνυμα της νίκης της Ζωής που μεταφέρει η Ανάσταση του Κυρίου μας, ας γίνει η απαρχή για μία κοινωνία αλληλεγγύης, αγάπης, ευθύνης, για να επαναπροσδιορίσουμε την ανθρωπιά και τις αξίες μας. Ας μας προσφέρει γενναιόδωρα αποθέματα ψυχής και διδάγματα για να δούμε ξεκάθαρα όλα αυτά για τα οποία, ενωμένοι, είμαστε ικανοί να πετύχουμε» έγραψε χαρακτηριστικά η Μαρίνα Πατούλη στο μήνυμα που έστειλε σε όλους, ενώ στη λεζάντα συμπλήρωσε: «Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα! #μενουμε_σπιτι».