Η Μαρίνα Πατούλη πόσταρε το σαλόνι της και πάθαμε πλάκα - Δεν φαντάζεστε μέχρι που έχει χρυσό

Ανέβασε φωτογραφία και πάθαμε πλάκα!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Μαρίνα Πατούλη πόσταρε το σαλόνι της και πάθαμε πλάκα - Δεν φαντάζεστε μέχρι που έχει χρυσό

Με μια φωτογραφία που πόσταρε στο Instagram η Μαρίνα Πατούλη, μας έδειξε ένα δωμάτιο του σπιτιού της και ειδικότερα το σαλόνι της, που είναι όλο χρυσό και εμείς μείναμε με το στόμα ανοιχτό. Θα πάθετε πλάκα σας λέω.

Η Μαρία Πατούλη είναι σίγουρα από τις εντυπωσιακές γυναίκες που τους αρέσει να προσέχουν τον εαυτό τους και να ντύνονται όμορφα. Επίσης μεγάλη φροντίδα δίνει και στο σπίτι και η φωτογραφία που ανέβασε για να μας δείξει τα πασχαλινά αυγά που έφτιαξε μας άφησε ξερούς.

Ειδικότερα η σύζυγος του Γιώργου Πατούλη - για την οποία σας έχουμε μάλιστα και trivia με τα όσα δεν γνωρίζατε για αυτήν - ανέβασε μια φωτογραφία στην οποία μας δείχνει τα πασχαλινά αυγά και μας δίνει την ευχή της για τις γιορτές. Η ίδια φαίνεται να είναι το σαλόνι ή η τραπεζαρία του σπιτιού και το χρυσό που έχει το δωμάτιο θα σας θαμπώσει.

"Έτοιμα κ φέτος τα πασχαλινά αβγά,τα Λαμπριάτικα τσουρέκια κ τα παραδοσιακά κουλουράκια της μαμάς!!Καλή Ανάσταση κ Καλό Πάσχα σε όλο τον κόσμο" έγραψε στην λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε.

Μετά το χρυσό σαλόνι της Μαρίνας Πατούλη, με το οποίο πάθαμε πλάκα, δείτε και το συγκινητικό της μήνυμα για το Πάσχα

Μέσα από μία φωτογραφία, η σύζυγος του Γιώργου Πατούλη ευχήθηκε στους διαδικτυακούς της φίλους και μοίρασε ελπίδες αισιοδοξίας με τα όμορφα λόγια της.

«Το φετινό μήνυμα της νίκης της Ζωής που μεταφέρει η Ανάσταση του Κυρίου μας, ας γίνει η απαρχή για μία κοινωνία αλληλεγγύης, αγάπης, ευθύνης, για να επαναπροσδιορίσουμε την ανθρωπιά και τις αξίες μας. Ας μας προσφέρει γενναιόδωρα αποθέματα ψυχής και διδάγματα για να δούμε ξεκάθαρα όλα αυτά για τα οποία, ενωμένοι, είμαστε ικανοί να πετύχουμε» έγραψε χαρακτηριστικά η Μαρίνα Πατούλη στο μήνυμα που έστειλε σε όλους, ενώ στη λεζάντα συμπλήρωσε: «Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα! #μενουμε_σπιτι».