MasterChef: «Η Μαρία όταν βγει από το παιχνίδι θα ξενερώσει γιατί...»

Έκανε αποκαλύψεις παλιά παίκτρια

Για τον νέο κύκλο του MasterChef, μίλησε στην εκπομπή «Έλα χαμογέλα» η Ιωάννα Μπουρλόκα και ο Σταμάτης Κωβαίος. Μάλιστα, η πρώτη αναφέρθηκε στην Μαρία Μπέη και στην συμπεριφορά της μέσα στο παιχνίδι, λέγοντας πως πρόκειται να ξενερώσει όταν βγει έξω.

«Η Μαρία το έχει τραβήξει λίγο παραπάνω. Όταν βγει έξω και δει το όλο σύνολο, τι βγαίνει δηλαδή προς τα έξω, γιατί είναι και το μοντάζ μέσα, πιστεύω ότι θα ξενερώσει με τον εαυτό της. Νομίζω ότι με τον Μπέλλο το έχει σκεφτεί πολύ σοβαρά και σου λέει “ας μείνω δίπλα στον Μπέλλο”. Δίπλα; Πίσω; Μπροστά; Γιατί βγαίνει και μπροστά πολλές φορές και “θα με βοηθήσει αυτό”», είπε η Ιωάννα Μπουρλόκα.

Expand player

Από την άλλη, ο Σταμάτης Κωβαίος, ανέφερε: «Ο Τζον είναι πάρα πολύ καλό παιδί, είναι ευαίσθητος, ότι έχει να σου πει θα στο πει με το γέλιο του, με ευχαρίστηση. Δεν έχουμε βρεθεί, αλλά έχουμε κανονίσει όταν τελειώσει όλο αυτό να κάνουμε ένα διαδικτυακό κανάλι, μια εκπομπή μαγειρικής με πιο φιλική διάθεση».

Ωστόσο, την... καυτή αποκάλυψη του Κώστα Νταλιάνη την μάθατε; Δείτε εδώ όσα εξομολογήθηκε για το σπίτι και τις συμπεριφορές παικτών.

Για την Μαρία Μπέη του MasterChef, μίλησε και πρώην συμπαίκτρια της

Μια «βόμβα» μεγατόνων έριξε παίκτρια του MasterChef μετά την αποχώρηση της από το παιχνίδι. Συγκεκριμένα αναφέρθηκε στην πολυσυζητημένη, Μαρία Μπέη και την συμπεριφορά της μέσα στο σπίτι, αποκαλύπτοντας πως έκρυβε πολύ καλά το χαρακτήρα της.

Στο MYtv και τον Παναγιώτη Μουλόπουλο παραχώρησε συνέντευξη η Μάγδα Κοπαλίδου, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στους πρώην συμπαίκτες της στο MasterChef και τα όσα έζησε η ίδια μέσα στο παιχνίδι.

Αισθάνθηκες ότι κάποιοι άλλαζαν χαρακτήρα όταν άνοιγαν οι κάμερες;

Κάποια από τα παιδιά το έκαναν αυτό από την αρχή του παιχνιδιού και κάποια άλλα στη συνέχεια. Μάλιστα, για κάποιους από αυτούς έχουμε πέσει από τα σύννεφα.

Σε ποιο πρόσωπο αναφέρεσαι;

Η Μαρία, μέσα στο σπίτι, ήταν πολύ ήσυχη και συνέχεια με τον Μπέλλο και με κάποια άλλα άτομα, χωρίς να δημιουργεί προβλήματα. Καμία σχέση με αυτό που βλέπω τώρα. Το έκρυβε πολύ καλά, πίστεψέ με. Ναι, ήταν η πριγκίπισσα, περιποιημένη, να την προσέξεις, αλλά τώρα ξαφνικά είναι όλοι υποτελείς. Το ζει. Δεν σου κρύβω ότι τη συμπαθούσα, αλλά τώρα έχω αρχίσει να την αντιπαθώ. Ελπίζω, όταν βγει από το σπίτι, να ξαναβρεί τον εαυτό της.

Ωστόσο, στη δημοσιότητα ήρθε ένα απίστευτο spoiler για το ριάλιτι μαγειρικής. Συγκεκριμένα, στο φινάλε του MasterChef θα δούμε έναν απίστευτο καβγά ανάμεσα στην Μαρία Μπέη και τον Δημήτρη Μπέλλο.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Masterchef: Αδιανόητο το κόλλημα του Σταυρή - "Μπορεί να μην κουρευτεί αλλά..."

Πάνος Ιωαννίδης: Αποκάλυψη "βόμβα" για το νικητή του MasterChef και τον μυστικό φάκελο