Masterchef: Αδιανόητο το κόλλημα του Σταυρή - "Μπορεί να μην κουρευτεί αλλά..."

Ο Μπέλλος έκανε αποκάλυψη!

Αρθρογράφος: Πένυ Πέτρου
Πένυ Πέτρου
Masterchef: Αδιανόητο το κόλλημα του Σταυρή -

Αδιανόητη η αποκάλυψη που έκανε ο Δημήτρης Μπέλλος από το Masterchef. Ο παίκτης μας "κάρφωσε" το κόλλημα του Σταυρή Γεωργίου και εμείς μείναμε με το στόμα ανοιχτό. Ο επίδοξος chef μπορεί να μην κουρευτεί για καιρό, αλλά υπάρχει κάτι που σίγουρα θα κάνει.

Έχουμε και λέμε! Ο Δημήτρης Μπέλλος "έδωσε" κανονικά τον συμπαίκτη του, με τον ίδιο να κάνει μια αποκάλυψη στο τελευταίο επεισόδιο του παιχνιδιού μαγειρικής του Star. Σταυρής και Μπέλλος λοιπόν ήταν πίσω από τον πάγκο όταν ο chef Λεωνίδας Κουτσόπουλος τους είπε να πάρουν το τσιμπιδάκι.

Και αυτή η λέξη ήταν και που έφερε την αποκάλυψη. Ειδικότερα ο chef αναφέρθηκε στο τσιμπιδάκι με το οποίο βγάζουμε τα κόκαλα από τα ψάρια. Ωστόσο ο Δημήτρης αποφάσισε στο σημείο αυτό να αναφερθεί στα... φρύδια του συμπαίκτη του.

"Αν ο Σταυρής δεν βγάλει τα φρύδια του, πριν βγει στο MasterClass, θα λιποθυμήσει. Μπορεί να μην κουρευτεί για πέντε χρόνια, αλλά τα φρύδια θα τα βγάλει! Δε ξέρω, το έχει κόλλημα! Λέει: “Δεν μπορώ, πρέπει να βγάλω τα φρύδια μου, αλλιώς δε μαγειρεύω" ήταν τα λόγια του. Βέβαια αποκάλυψη είχαμε και από τον Πάνο Ιωαννίδη. Δείτε εδώ τι είπε για τον τελικό του Masterchef. Τι είναι ο κρυφός φάκελος;

Δημήτρης Μπέλλος από Masterchef

Πριν την αποκάλυψη για το αδιανόητο κόλλημα του Σταυρή από το Masterchef είχαμε μια "καυτή" διαρροή για το παιχνίδι

Πολλά τα spoiler που "σκάνε" για το παιχνίδι μαγειρικής του Star με την σχέση της Μαρίας και του Δημήτρη Μπέλλου να είναι από τα θέματα που έχουν απασχολήσει ιδιαίτερα. Τώρα λοιπόν, νέες πληροφορίες έρχονται στο φως αναφορικά με το ζευγάρι των επίδοξων chef.

Η αλήθεια είναι ότι πολλά έχουν γραφτεί για την σχέση των δύο παικτών του Masterchef. Στην αρχή υπήρχαν οι φήμες, στην συνέχεια είχαμε την επιβεβαίωση, που όλοι περιμέναμε (ότι τελικά είναι ζευγάρι). Μετά ωστόσο βγήκαν στο φως μερικές πληροφορίες που έκαναν λόγο για χωρισμό. Μάλιστα σύμφωνα με αυτές ο Μπέλλος γύρισε στην πρώην.

Ας μπούμε όμως τώρα και στο ψητό! Όπως είπαμε, για το παιχνίδι του Star έχουν σκάσει ήδη πολλά spoiler και σχεδόν είναι βέβαια τα δύο ονόματα που αναμένεται να δούμε στον μεγάλο τελικό.

Στην τελική τριάδα θα φτάσει ωστόσο και η Μαρία η οποία θα έχει προηγουμένως αποκλείσει τον "καλό" της, Δημήτρη Μπέλλο. Έτσι στο σημείο αυτό είναι που αναμένουμε και τον τσακωμό του ζευγαριού που θα δώσει τέλος στην σχέση τους. Λέτε να είναι και κάπου εκεί που ο Δημήτρης θα γυρίσει στην... πρώην; Μένει να δούμε τι θα γίνει.