MasterChef: Δεν φαντάζεστε ποια παίκτρια υπέγραψε με πρακτορείο μοντέλων

Αλλαγή καριέρας;

Δεν φαντάζεστε ποια παίκτρια από το MasterChef υπέγραψε με πρακτορείο μοντέλων. Η ίδια είχε αναφερθεί πολλές φορές στην καριέρα της ως μοντέλο, το οποίο όπως έχει αποκαλύψει είναι το χόμπι της αφού η μαγειρική είναι πάνω από όλα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Ευτυχείτε» το πρωί της Τρίτης η Μάρλεν έκλεισε ήδη την πρώτη της συνεργασία με πρακτορείο plus size models στην Ελλάδα.

Expand player

Η νεαρή μαγείρισσα, έχει δουλέψει ως plus size model και όπως αναφέρει το Cretalive, είχε εκπροσωπήσει την Κρήτη στα αγγλικά καλλιστεία για μοντέλα Plus size «Miss Voluptuous UK 2019».

Η Μάρλεν το είπε και το έκανε. Μετά από το Masterchef ξεκινάει την καριέρα της ως plus size μοντέλο στην Ελλάδα. Στο μεταξύ έχετε δει τη Μάρλεν με κορμάκι; Αν όχι σας την έχουμε εδώ και είναι σίγουρο πως θα "μείνετε" με τη φωτογραφία της.

«Στα 25 μου αποφάσισα να πάω στο Λονδίνο, λάτρευα τη μόδα κι έτσι γράφτηκα σε ένα πρακτορείο μοντέλων. Αποφάσισα λοιπόν να ασχοληθώ με αυτό στα ρεπό μου κι έγινε plus size model. Στο Λονδίνο απελευθερώθηκα κάτι που δεν μπορούσα να κάνω στην Κρήτη», είπε η ίδια μεταξύ άλλων στην εμφάνισή της στο ριάλιτι μαγειρικής.

MasterChef: Η "εκρηκτική" εμφάνιση της Μάρλεν στα καλλιστεία plus size

Η Μάρλεν Γρυντάκη, που γνωρίσαμε μέσα από τον διαγωνισμό μαγειρικής MasterChef, δουλεύει και ως plus size μοντέλο, και γι΄αυτό το λόγο, πριν από λίγο καιρό, ενώ έμενε στην Αγγλία, είχε λάβει μέρος σε καλλιστεία, εκπροσωπώντας την Κρήτη και κάνοντας μία πραγματικά αδιανόητη εμφάνιση.

Ήδη από την οντισιόν της, η Μάρλεν είχε αποκαλύψει στους κριτές πως μία μεγάλη της αγάπη πέρα από τη μαγειρική, είναι το μόντελινγκ, με το οποίο ασχολείται εδώ και λίγο καιρό. Μάλιστα είχε σημειώσει πως προτιμά να μένει στο Λονδίνο, γιατί εκεί εκτιμάται περισσότερο η εκκεντρική εμφάνισή της.

Το γεγονός πως η Μάρλεν έλαβε μέρος στα καλλιστεία, έγινε γνωστό μέσα από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, η οποία αναφέρθηκε στον συγκεκριμένο θεσμό καθώς και στη συμμετοχή της παίκτριας του MasterChef.

Αυτή είναι η εκρηκτική εμφάνιση της Μάρλεν στα καλλιστεία

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

MasterChef: Η αδιανόητη "κλεψιά" του Σωτήρη Κοντιζά

MasterChef: Εκτός εκπομπής ο Πάνος Ιωαννίδης