MasterChef - Μαρλέν: Δείτε την με κορμάκι και διχτυωτό καλσόν

Θα μείνετε άφωνοι!

Αρθρογράφος: Χρύσα Καραβαράκη
Χρύσα Καραβαράκη
Youweekly Editor
MasterChef - Μαρλέν: Δείτε την με κορμάκι και διχτυωτό καλσόν

Θα μείνετε μόλις δείτε την Μαρλέν από το MasterChef! Δείτε την με κορμάκι και διχτυωτό καλσόν και δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας. Μπορεί να την έχουμε δει στο ριάλιτι ως πιο αστείο και γλυκούλη χαρακτήρα, ωστόσο η ίδια δεν είναι μόνο αυτό που μας δείχνει στην τηλεόραση.

Το MasterChef έχει μπει και φέτος πολύ δυναμικά στην τηλεοπτική μας ζωή, καταφέρνοντας να μας ενθουσιάσει με όλους τους παίκτες του, και να δημιουργήσει πιο ευχάριστες βραδιές.

Πάντως αφού αναφερθήκαμε στο παιχνίδι δείτε εδώ και την συγκλονιστική αποκάλυψη που έκανε για την υγεία της η Κατερίνα Λένη. Με τι διαγνώστηκε;

Η Μάρλεν Γρυντάκη ωστόσο που είναι 28 χρονών, έχει καταφέρει να δημιουργήσει μεγάλο "ντόρο" γύρω από το όνομά της, ρίχνοντας αρκετές σπόντες στο παιχνίδι. Η Μαρλέν είναι μια Χανιώτισσα, που κυνηγάει το όνειρό της και ζει στο Λονδίνο τα τελευταία 10 χρόνια

Ωστόσο η ίδια έχει ασχοληθεί και με το plus size modeling, κάτι που θα δείτε και στις παρακάτω φωτογραφίες που θα σας αφήσουν άφωνες. Η ίδια να αναφέρουμε πως έχει κερδίσει σε έναν διαγωνισμό μαγειρικής και τότε ήταν που κατάλαβε την κλίση της στον χώρο της γαστρονομίας.

MasterChef Μαρλέν φωτογράφιση κορμάκι διχτυωτό καλσόν
MasterChef Μαρλέν φωτογράφιση κορμάκι
MasterChef Μαρλέν κορμάκι διχτυωτό καλσόν

MasterChef: Έρχεται νέα αλλαγή

Νέα αλλαγή έρχεται στο Masterchef με την εκπομπή Happy Day και την Τίνα Μεσσαροπούλου να αποκαλύπτει ποια είναι αυτά που μας περιμένουν στο ριάλιτι μαγειρικής του Star. Ποια θα είναι όμως αυτή η αλλαγή;

Θα θυμάστε ότι το Masterchef προβαλλόταν αρχικά σε καθημερινή βάση, κάτι που ωστόσο άλλαξε λόγω και της πανδημίας. Έτσι για κάποιο διάστημα βλέπαμε 3 επεισόδια την εβδομάδα, ενώ στην συνέχεια μειώθηκαν σε δύο. Αυτό λοιπόν αναμένεται να αλλάξει και πάλι. Σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή του Alpha, το παιχνίδι μαγειρικής από την Δευτέρα 18/5 θα προβάλλεται και πάλι τρεις φορές την εβδομάδα.

Μάλιστα οι ημέρες προβολής θα είναι Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη στις 21:00 η ώρα. "Ο μόνος λόγος είναι το μοντάζ. Τώρα που ξελάσκαρε το πράγμα πρόσθεσαν ένα επεισόδια. Να δούμε αν μέχρι το τέλος επιστρέψουμε στα πέντε επεισόδια που ήταν αρχικά. Αυτό και θα καθορίσει την ημερομηνία διεξαγωγής του τελικού" είπε ακόμα η Τίνα Μεσσαροπούλου.