Επίθεση με βιτριόλι: Όλη η αλήθεια πίσω από το πρόσωπο του 40χρονου - Οι αποκαλύψεις του δικηγόρου του

Γνώριζε το θύμα;

Μέσα από το δελτίο ειδήσεων, ο δικηγόρος του 40χρονου αποκάλυψε όλη την αλήθεια πίσω από το πρόσωπο του 40χρονου που αποτέλεσε το «Μήλον της Έριδος» για την ισχυρή επίθεση με βιτριόλι που έγινε στην άτυχη 34χρονη Ιωάννα.

Συγκεκριμένα ανάφερε στο MEGA ότι συμπαρίσταται στο προσωπικό δράμα της Ιωάννας όπως ολόκληρη η Ελλάδα και απορεί πως συνδέεται με την υπόθεση από την στιγμή που αποκαλύφθηκε ότι η 35χρονη παρακολουθούσε την Ιωάννα από τον Ιανουάριο του 2019 ενώ ο ίδιος της έστειλε αίτημα φιλίας τον Νοέμβριο του ίδιου έτους.

Expand player

Ο δικηγόρος του 40χρονου τόνισε επίσης πως «ο εντολέας μου είναι ιδιωτικός υπάλληλος. Ούτε επιχειρηματίας, ούτε όσα έχουν ακουστεί. Όλες οι υπερβολές που έχουν ακουστεί για το πρόσωπό του έχουν προκαλέσει τη δυσαρέσκεια και την ενόχλησή μας».

Σε ότι αφορά τη γνωριμία του 40χρονου με την 34χρονη Ιωάννα, είπε πως δεν την γνώριζε προσωπικά, ούτε την είχε δει ποτέ, πέραν του προφίλ της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. «Κατά το στάδιο της ανάκρισης κατάλαβε ότι γνώριζε την 34χρονη. Ούτε μπορούσε να φανταστεί ότι έχει ο ίδιος εμπλοκή στο θέμα αυτό. Ούτε το ποιο ήταν το θύμα. Η μόνη τους επικοινωνία όπως αναφέρει ξεκάθαρα στην κατάθεσή του, ήταν μια τυπική επικοινωνία σε μια σελίδα κοινωνικής δικτύωσης. Σαν προτεινόμενη φίλη την είδε και έκανε ένα αίτημα φιλίας», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Γκαβέρας.

Από τη μεριά της η Ιωάννα, σε δηλώσεις που έκανε μέσα από το νοσοκομείο, ζήτησε να κατηγορηθεί η 35χρονη. Δείτε εδώ όλα όσα είπε.

Μάλιστα τόνισε ότι δεν είχαν συναντηθεί ποτέ σε κάποιο γάμο ή άλλη κοινωνική εκδήλωση, όπως είχε ακουστεί. «Όχι δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Αυτό προκύπτει και από την κατάθεσή του. Δεν την έχει δει ποτέ από κοντά. Την έχει δει μόνο μέσω του Facebook», ξεκαθάρισε ο δικηγόρος του 40χρονου.

Πηγή: eleftherostypos.gr

Την ίδια στιγμή, φίλη της 35χρονης αποκάλυψε πως φοβάται έχει μπει στο στόχαστρο μετά την επίθεση με βιτριόλι

Μετά την αποκάλυψη των ανατριχιαστικών σημειώσεων της κατηγορούμενης ότι πρέπει να προσέχει για μελαχρινή από τη δουλειά, η γυναίκα θεωρεί ότι είχε μπει και εκείνη στο στόχαστρό της αλλά για άγνωστους λόγους δεν βρέθηκε στη θέση της Ιωάννας, ενώ νέα στοιχεία προέκυψαν για τη δράση της 35χρονης.

Μάλιστα, όπως υποστηρίζει έμεινε έκπληκτη όταν πριν από έναν μήνα και αφού πλέον δεν είχαν στενές επαφές με την 35χρονη, έλαβε από εκείνη ένα μήνυμα με το οποίο της ζητούσε έναν γιατρό για να της γράψει ότι δήθεν χρειάζεται αναρρωτική.

Την ίδια ώρα, όσο το «κουβάρι» της υπόθεσης ξεδιπλώνεται, τα στοιχεία συγκλίνουν στο συμπέρασμα ότι η 35χρονη είχε γίνει η σκιά της Ιωάννας για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Η 35χρονη φαίνεται να παρακολουθεί με επιμονή την Ιωάννα στα social media και μάλιστα σχεδόν κάτω από κάθε φωτογραφία της η κατηγορούμενη εμφανίζεται να κάνει like.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Επίθεση με βιτριόλι: Χειρουργείται ξανά αύριο η Ιωάννα

Επίθεση με βιτριόλι: Το ψυχογράφημα της 35χρονης από την Μάρα Μεϊμαρίδη