Επίθεση με βιτριόλι: Το ψυχογράφημα της 35χρονης από την Μάρα Μεϊμαρίδη

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες!

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Επίθεση με βιτριόλι: Το ψυχογράφημα της 35χρονης από την Μάρα Μεϊμαρίδη

Η Μάρα Μεϊμαρίδη αναλύει το προφίλ της 35χρονης που «έκαψε» με βιτριόλι την 34χρονη Ιωάννα, μετά τις ανατριχιαστικές εξελίξεις που έχουν έρθει στο φως. Η κολλητή της φίλη που διατηρεί κομμωτήριο, δεν γνώριζε τίποτα.

Οι πληροφορίες λένε, ότι σε πρώτη φάση, η ειδική ομάδα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών εκτιμά οτι όλα τα έκανε απο το διαδίκτυο. Απο εκεί προμηθεύτηκε το βιτριόλι και αγόρασε για 60 ευρώ τον «κοριό» για να παρακολουθεί τις κινήσεις της Ιωάννας και του φίλου της του Νώντα.

Η κολλητή της φίλη που διατηρεί κομμωτήριο, δεν γνώριζε τίποτα και όπως φαίνεται η 35χρονη Έφη όλα τα σχεδίαζε μεθοδικά τον τελευταίο χρόνο φροντίζοντας να συμπεριφέρεται φυσιολογικά κρύβοντας καλά τη διπλή ζωή που είχε. Στη δημοσιότητα ο διάλογος ανάμεσα στην 35χρονη και το θύμα.

Δείτε τι λέει η ειδικός για την ψυχική κατάσταση της 35χρονης στο παρακάτω βίντεο:

πηγή: athensmagazine.gr

Επίθεση με βιτριόλι: Σκανάρουν και το laptop της 35χρονης

Κάθε της κίνηση φαίνεται να είχε υπολογίσει η φερόμενη ως δράστις της επίθεση με βιτριόλι εναντίον της 34χρονης Ιωάννας, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να είχε διαγράψει όλο το ιστορικό από τις κινήσεις της στο laptop και στα δύο κινητά της τηλέφωνα.

Οι ειδικοί των Εγκληματολογικών Εργαστηρίων της ΕΛ.ΑΣ. προσπαθούν τώρα να ανακτήσουν τα στοιχεία που φέρεται να διέγραψε η 35χρονη κατηγορούμενη, ώστε να μπορέσουν να διαπιστώσουν αφενός τις κινήσεις της σε βάθος χρόνου και αφετέρου αν κάποιος τη βοήθησε σε συγκεκριμένες ενέργειες, γνωρίζοντας τι σχεδίαζε να κάνει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών εκτιμά ότι η 35χρονη που κατηγορείται για την επίθεση εναντίον της Ιωάννας προμηθεύτηκε από το ίντερνετ τόσο το βιτριόλι, όσο και τον κοριό, με το οποίο παρακολουθούσε το αυτοκίνητο της 34χρονης και του φίλου της.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως η κατηγορούμενη φέρεται να σχεδίαζε την επίθεση τον τελευταίο ένα χρόνο, ενώ παράλληλα συμπεριφερόταν φυσιολογικά για να μην προκαλεί υποψίες.

Στα δύο κινητά της τηλέφωνα η αστυνομία, σύμφωνα με πληροφορίες, βρήκε φωτογραφίες που αποδεικνύουν την εμμονή της 35χρονης με την Ιωάννα. Στο δε διαμέρισμά της βρήκαν την περούκα που φέρεται να φορούσε την ώρα της επίθεσης, τα ρούχα και την τηλεκάρτα που χρησιμοποίησε για να καλέσει ταξί.


Ωστόσο οι αξιωματικοί ακόμα αναζητούν στις ηλεκτρονικές της συσκευές σημειώσεις, διαδρομές ή αναζητήσεις στο διαδίκτυο που ενδεχομένως θα «δέσουν» ακόμα περισσότερο την υπόθεση.

Η 35χρονη από την πλευρά της αρνείται τα πάντα, ενώ διατηρεί αρνητική στάση, καθώς και χθες αρνήθηκε να απολογηθεί στον εισαγγελέα και έκανε χρήση του δικαιώματος της σιωπής.

Πλέον κρατείται μόνη της σε ειδικό κελί στις φυλακές Κορυδαλλού και σύμφωνα με τον δικηγόρο της βρίσκεται σε άρνηση και σε κακή ψυχολογική κατάσταση.

πηγή: athensmagazine.gr