Snik: Ο άγριος τσακωμός με παίκτη του Just the 2 of Us

Αδιανόητο παρασκήνιο

Έναν άγριο τσακωμό είχε ο Snik με παίκτη του Just the 2 of Us. Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος λέγοντας πως συνεργάστηκε με τον trapper, ωστόσο η συνεργασία τους δεν είχε και τόσο καλή κατάληξη.

Με αφορμή την εμφάνιση αυτή του γνωστού trapper, ο Τάσος Ξιαρχό μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» και αποκάλυψε πως οι δυο τους έχουν τσακωθεί.

Expand player

Για ποιο λόγο τσακώθηκαν ο Snik και ο Τάσος Ξιάρχο

Ο Snik και ο Τάσος Ξιαρχό είχαν στο παρελθόν συνεργαστεί για το τραγούδι Senorita, ωστόσο εκεί ξεκίνησε η κόντρα τους. Ο Τάσος Ξιαρχό δεν θέλει ούτε να δει τον Snik αλλά ούτε και να τον ακούσει καθώς όπως δήλωσε έχουν τσακωθεί.

«Δεν θέλω να μιλήσω για τον Snik. Είχαμε συνεργαστεί τη χορογραφία στο Senorita. Είχαμε τσακωθεί πολύ με την παραγωγή του Snik. Από τότε λοιπόν έχουμε ψυχρανθεί αλλά σε ακραίο βαθμό.

Είχαμε κάνει στα βραβεία το Senorita. Επειδή είχε πάει πολύ καλά και έγινε viral, είπαμε να κάνουμε βίντεο κλιπ με τη χορογραφία.

Στο τέλος είχε κόψει από το κλιπ όλη τη χορογραφία. Εγώ τους είπα ότι δεν θα δημοσιεύσω στα social media ένα βίντεο κλιπ στο οποίο δεν φαίνεται η δουλειά μου. Από εκεί ξεκίνησε μια έχθρα. Ειπώθηκαν κι άλλα. Μετά κάναμε με την Τάμτα βίντεο τη χορογραφία. Από τότε δεν μιλάμε με τον Snik. Ουτε καν βρεθήκαμε. Το απέφυγα» ανέφερε ο Τάσος Ξιαρχό.

Σάλος έχει προκληθεί ωστόσο και με ένα βίντεο που ανέβασε ο Snik στον λογαριασμό του στο Instagram. Δείτε εδώ τι συνέβη.

Δείτε όσα αποκάλυψε:

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Snik: Το διαμαντένιο ρολόι του συντρόφου της Ηλιάνας Παπαγεωργίου κοστίζει μία περιουσία

Snik: Η απίστευτη δήλωση για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου - «Η γκόμενα μου είναι...»