Snik: Η απίστευτη δήλωση για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου - «Η γκόμενα μου είναι...»

Και όμως το είπε δημόσια

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Snik: Η απίστευτη δήλωση για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου - «Η γκόμενα μου είναι...»

Μια απίστευτη δήλωση για την σύντροφό του, Ηλιάνα Παπαγεωργίου έκανε ο τράπερ τραγουδιστής, Snik. Μάλιστα, στο άκουσμα του βίντεο που είχε δημοσιεύσει ο ίδιος στα social media, η ομάδα του Πρωινού έμεινε άφωνη.

Συγκεκριμένα, πριν από λίγες ημέρες, ο Snik είχε δεχτεί διάφορα μηνύματα για το σώμα του, τα οποία έγραφαν πως έχει πάρει κιλά. Ο τραγουδιστής ωστόσο, δεν γινόταν να τους αφήσει χωρίς απάντηση.

Snik Ηλιάνα Παπαγεωργίου δήλωση γκόμενα

Έτσι λοιπόν, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους ένα βίντεο στο οποίο έδωσε μια απάντηση "φωτιά". Στο βίντεο τον ακούμε να λέει, «Πότε είπα ρε μα@@@ες ότι είμαι μοντέλο εσωρούχων; Έχω λεφτά, τρώω καλά και έχω μου@@@@ γκόμενα». Δείτε φωτογραφία από το σπίτι τους.

Βίντεο ντοκουμέντο μέσα από το playroom του σπιτιού της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και του Snik

Ένα βίντεο πραγματικό ντοκουμέντο έκανε την εμφάνισή του σήμερα μέσα από τους τηλεοπτικούς δέκτες του ΑΝΤ1 και της εκπομπής "Πρωινό". Έπαιξαν πλάνα από μια πολύ τρυφερή στιγμή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και του Snik μέσα από το playroom του νέου τους σπιτιού.

Το ζευγάρι αυτό από την αρχή της σχέσης του μονοπώλησε το ενδιαφέρον αφού πολλοί ήταν εκείνοι που τους σχολίασαν αρνητικά. Πλέον, όμως, έχει γίνει ένα από τα πιο αγαπημένα και θαυμαστά couples. Μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media μοιράζονται διάφορα στιγμιότυπα από την καθημερινότητά τους και είναι ολοφάνερο πως... είναι πλασμένοι ο ένας για τον άλλον.

Στο συγκεκριμένο βίντεο που θα δείτε παρακάτω, λοιπόν, και που προβλήθηκε στο Πρωινό, καταγράφηκε ο Snik να παίζει games στο pc στις 5 ηώρα το πρωί και η Ηλιάνα να ξυπνάει να τον κοιτάει κι απλά να του δίνει ένα τρυφερό φιλί και να φεύγει.

Ότι πιο γλυκό έχουμε δει:

Να υπενθυμίσουμε πως πριν από λίγες ώρες αποκαλύφθηκε πως σύζυγος πασίγνωστου τραγουδιστή ενδέχεται να πάρει την θέση του μοντέλου στο GNMT! Δείτε εδώ όλο το ρεπορτάζ