"Πατείς με πατώ σε" και σε live του Snik

Απίστευτες εικόνες συνωστισμού

Σε ακόμα ένα live που διοργανώθηκε λίγο μόνο καιρό μετά το τέλος της καραντίνας, έγινε πατείς με πατώ σε. Αυτή τη φορά, ο τραγουδιστής που διασκέδασε το κοινό και προκάλεσε τις εικόνες συνωστισμού, δεν ήταν άλλος από τον Snik.

Ο σύντροφος της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, εμφανίστηκε χθες βράδυ στον Ωρωπό, ενώ για σήμερα, έχει προγραμματίσει μία εμφάνιση στην Κέρκυρα, στο πλαίσιο του καλοκαιρινού του τουρ.

Expand player

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης έχει μεγάλη απήχηση, ιδιαίτερα στο νεανικό κοινό, το οποίο περίμενε πως και πως για ένα live του. Δείτε εδώ την απίστευτη έκπληξη που είχε ετοιμάσει ο Snik για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου!

Αποτέλεσμα αυτού ήταν να μαζευτεί πλήθος κόσμου, το οποίο δεν τηρούσε τις απαραίτητες αποστάσεις ασφαλείας που έχουν επιβληθεί προκειμένου να περιοριστεί όσο το δυνατόν περισσότερο, η εξάπλωση του κορωνοϊού.

Βίντεο από το live του Snik

Ευχάριστα νέα για τον Snik - Στο πλευρό του η Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Πολύ ευχάριστα φαίνεται πως είναι τα νέα για τον γνωστό ράπερ Snik. Στο πλευρό βρίσκεται φυσικά σε κάθε περίπτωση, η αγαπημένη του σύντροφος, Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η οποία τον στηρίζει σε όποιο βήμα κι αν κάνει στην καριέρα του.

Ο Snik είναι χωρίς αμφιβολία ένα από τα πρόσωπα που έχουν πολύ μεγάλη απήχηση στον χώρο της μουσικής τον τελευταίο καιρό και όχι άδικα, αφού τα τραγούδια του έχουν τον δικό τους τρόπο για να ξεχωρίζουν.

Μία από τις πιο μεγάλες φανς του, είναι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η οποία όχι μόνο τον στηρίζει αλλά ακούει τα τραγούδια του ακόμα και όταν δεν είναι μαζί του. Δείτε εδώ βίντεο από τη στιγμή που γυμνάζεται και από πίσω το νέο του τραγούδι.

Αυτά είναι τα ευχάριστα νέα που ανακοινώθηκαν για τον Snik ενώ στο πλευρό του βρίσκεται η Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Πριν λίγα 24ωρα ο Snik ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό μια σειρά από Instagram-stories στα οποία μας πληροφόρησε πως βρίσκονται στα γυρίσματα του βιντεο-κλιπ για το συγκεκριμένο τραγούδι. Είδαμε πλάνα από τους δρόμους της Αθήνας με τον Snik να βρίσκεται πάνω σε μια μηχανή μεγάλου κυβισμού ενώ ο Light και ο Madclip σε πολυτελή αυτοκίνητα.

Οι φανς όχι μόνο ανυπομονούν αλλά παραληρούν στην ιδέα ότι θα δουν αυτούς τους τρεις να συνεργάζονται σε ένα νέο κομμάτι που θα σπάσει όλα τα ρεκόρ!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Το χρυσό μπικίνι της Ηλιάνας Παπαγεωργίου θα κάνει τον Snik να παραμιλά

Snik: Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου γύρισε στο σπίτι τους και "έπεσε" πάνω σε μια απίστευτη έκπληξη

TAGS