Το χρυσό μπικίνι της Ηλιάνας Παπαγεωργίου θα κάνει τον Snik να παραμιλά

Μοναδικό look

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Το χρυσό μπικίνι της Ηλιάνας Παπαγεωργίου θα κάνει τον Snik να παραμιλά

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μία τρομερή και άκρως καλοκαιρινή φωτογραφία, στην οποία ποζάρει με το χρυσό μπικίνι της και θα κάνει μέχρι και τον αγαπημένο της Snik να παραμιλά!

Το πανέμορφο μοντέλο είναι έτοιμο να κάνει ένα νέο βήμα στην καριέρα της, καθώς από Σεπτέμβρη θα ξεκινήσει τη δική της εκπομπής στον ALPHA. Μέχρι τότε ωστόσο, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έχει αποφασίσει να απολαύσει και με το παραπάνω το καλοκαίρι της.

Να σημειώσουμε πως χθες, η εκπομπή Καλοκαίρι #ΝΟΤ πέτυχε την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και εκείνη ξεκίνησε να τρέχει. Δείτε εδώ το απίστευτο σκηνικό.

Μετά τις διακοπές που έκανε στα Κουφονήσια μαζί με τις φίλες της, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου επέστρεψε στην Αθήνα και το έριξε αμέσως στη δουλειά.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram λοιπόν, ανέβασε μία φωτογραφία, η οποία είναι στα παρασκήνια κάποιας φωτογράφισης και όπως είναι φυσικό, τα likes για το αψεγάδιαστο κορμί της, έπεσαν "βροχή"!

Αυτή είναι η φωτογραφία της Ηλιάνας Παπαγεωργίου με το χρυσό μπικίνι που θα κάνει τον Snik να παραμιλά

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Γυμνάζεται στο σπίτι και από πίσω παίζει... Snik

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ένα insta story, στο οποίο φαίνεται να γυμνάζεται στο γυμναστήριο του σπιτιού της και από πίσω να παίζει η νέα επιτυχία του Snik, με τίτλο "Millionaire".

Το πανέμορφο μοντέλο δείχνει να είναι πολύ ευτυχισμένο στη σχέση του με τον γνωστό τράπερ και γι΄αυτό το λόγο δεν χάνει την ευκαιρία για να δείξει πόσο πολύ τον θαυμάζει.

Από τη μεριά του ο Snik προχωράει με μεγάλα βήματα στο χώρο της μουσικής και κάθε του τραγούδι σπάει τα charts. Το Millionaire, είναι η νέα του επιτυχία και έχει ήδη καταφέρει να κλέψει τις καρδιές του κοινού.

Το μεσημέρι της Δευτέρας, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο, στο οποίο τη βλέπουμε να φοράει τα αθλητικά της και να κάνει διάδρομο. Η μελαχρινή καλλονή προσπαθεί να γυμνάζεται σε καθημερινή βάση, ώστε να παραμένει πάντα σε φόρμα.

Δείτε εδώ, ποιος συνεργάτης της Σκορδά λέγεται πως φεύγει από το Πρωινό και πάει στην εκπομπή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στον ALPHA.

Όπως θα δεις ή μάλλον όπως θα ακούσεις το μοντέλο γυμνάζεται ακούγοντας το νέο τραγούδι του συντρόφου της, Snik, «Millionaire».