Νέο ζευγάρι στην ελληνική showbiz - Η αποκάλυψη έγινε στο Instagram

Και είναι... full in love!

Ένα νέο ζευγάρι φαίνεται πως πρόκειται να κάνει σε λίγο καιρό την εμφάνισή του στην ελληνική showbiz και να ταράξει όλα τα δεδομένα. Η αποκάλυψη για τη σχέση τους έγινε μέσω Instagram και η άμεση ενδιαφερόμενη celebrity δηλώνει, καλύτερα από ποτέ στα προσωπικά της.

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της ελληνικής showbiz

Ο λόγος για την Γωγώ Γαρυφάλλου και τον άγνωστο που της έχει κλέψει για τα καλά την καρδιά. Η ίδια μέσα από μία σειρά αναρτήσεων που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δεν έκρυψε το πόσο ερωτευμένη είναι, ωστόσο δεν αποκάλυψε ποιος είναι ο τυχερός.

Expand player

Λίγο καιρό μετά τον χωρισμό της με τον πατέρα του παιδιού της - δείτε εδώ για ποιο λόγο χώρισαν - η Γωγώ Γαρυφάλλου χαμογελάει ξανά στο πλευρό κάποιου άλλου.

Μετά από σειρά μηνυμάτων που δέχθηκε με τις αναρτήσεις της, ανέβασε ένα insta story στο οποίο εξήγησε πως στα προσωπικά της, είναι καλύτερα από ποτέ.

Τι είχε πει η Γωγώ Γαρυφάλλου για την δουλειά της στην τηλεόραση

Δουλεύω πολύ, δεν μπορώ να κάτσω. Από τα 14 μου είμαι στην τηλεόραση, άσχετα αν είμαι αδικημένη, αυτό δεν θα το σχολιάσω. Νομίζω ότι η τηλεόραση πρέπει να μου δώσει ένα ρόλο γιατί είμαι πάρα πολλά χρόνια. Όταν βγήκα από το “The Wall” μας καλούσαν από μαγαζιά στην επαρχία, οι λεγόμενες “αρπαχτές”, να κάτσουμε για ένα ποτό και να πάρουμε λεφτά. Θυμάμαι ότι μας καλούσαν στην επαρχία και τους λέγαμε ότι για να πιω ένα ποτό θέλω, με τα σημερινά λεφτά, ένα χιλιάρικο. Και την άλλη μέρα τα λεφτά ήταν στην τράπεζα», είπε η Γωγώ Γαρυφάλλου.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Γωγώ Γαρυφάλλου: Σοκάρει με τις δηλώσεις της μετά την γέννα! "Ήμουνα τυχερή που δεν..."

Γωγώ Γαρυφάλλου: Λίγο μετά την γέννηση της κόρης της υπέγραψε το διαζύγιο - Τι συνέβη;