Γιώργος Βάλαρης: Το fake profile του - Έπεσε θύμα απάτης!

Επιτήδειοι "έκλεψαν" το όνομά του

Θύμα διαδικτυακής απάτης έγινε ο γνωστός θεατρικός παραγωγός Γιώργος Βάλαρης. Επιτήδειοι δημιούργησαν ένα fake profile με το όνομά του και αναρτούσαν διάφορο υλικό.

Δεν αποτελεί σπάνιο φαινόμενο η κλοπή της "ταυτότητας" διάσημων προσώπων από άτομα στα Social Media, αλλά όταν γίνεται κάτι τέτοιο είναι εξαιρετικά δυσάρεστο γιατί αποτελεί προσβολή της ιδιωτικότητας του ατόμου. Αυτό συνέβη και στην περίπτωση του Γιώργου Βάλαρη, ο οποίος δεν παρέμεινε με τα χέρια σταυρωμένα!

Expand player

Χαρακτηριστικά, έσπευσε να ενημερώσει τους ακολούθους του για την εν λόγω απάτη αναρτώντας ένα στόρυ με τη φωτογραφία του fake profile του!

Αυτή είναι η ανάρτηση του Γιώργου Βάλαρη που έπεθεσε θύμα απάτης.

Η Έρρικα Πρεζεράκου καταγγέλει: "Πρόκειται για εναν καλοντυμένο «Ιερόδουλο»"

Βάσω: Θύμα διαδικτυακής απάτης! Τι συνέβη;

Η Βάσω Λασκαράκη μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, ανακοίνωσε πως έχει πέσει θύμα διαδικτυακής απάτης! Η ηθοποιός περιέγραψε τι ακριβώς συνέβη!

Η αγαπημένη ηθοποιός θέλησε να μοιραστεί μέσω του προσωπικού της λογαριασμού, ένα άσχημο συμβάν, εξηγώντας στους διαδικτυακούς της φίλους πως έχει πέσει θύμα απάτης.

Συγκεκριμένα, κοινοποίησε ένα ψεύτικο προφίλ που έχει δημιουργηθεί και φέρει το όνομά της, ενώ στη συνέχεια υπέδειξε στο κοινό της ποιο είναι το αληθινό της προφίλ στο Facebook.

«Αυτή η σελίδα στο fb δεν είναι δική μου. Υπάρχουν πολλές που δεν είναι δικές μου, όμως αυτή παριστάνει ότι είμαι εγώ» έγραψε η ίδια.

Στο μεταξύ η ηθοποιός πολύ πρόσφατα μίλησε ανοικτά και για τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, τρία χρόνια μετά το διαζύγιό τους!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Αλέξης Γεωργούλης: Έπεσε θύμα απάτης και διεκδικεί 120.000 ευρώ!

Φαίη Σκορδά: «Στεναχωριέμαι που...» H αναφορά στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει αυτή την περίοδο!

TAGS