Αλέξης Γεωργούλης: Έπεσε θύμα απάτης και διεκδικεί 120.000 ευρώ!

Η υπόθεση τον ταλαιπωρεί εδώ και 8 χρόνια!

Αλέξης Γεωργούλης: Έπεσε θύμα απάτης και διεκδικεί 120.000 ευρώ!

Θύμα απάτης έπεσε ο γνωστός ηθοποιός, Αλέξης Γεωργούλης πριν από περίπου 8 χρόνια, και διεκδικεί μέχρι και σήμερα, 120.000 ευρώ!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Έθνος», ο ηθοποιός έπεσε θύμα απάτης μιας τράπεζας μιας και λίγο πριν φύγει για την Αμερική είχε ζητήσει να ακυρώσει την κάρτα του.

Ο ηθοποιός βρίσκεται στο κέντρο της επικαιρότητας τις τελευταίες μέρες, με την απόφασή του σχετικά με τη συμμετοχή στο YFSF.

Ο υπάλληλος τον διαβεβαίωσε ότι η κάρτα θα ακυρωνόταν, ωστόσο λίγους μήνες μετά έλαβε χρέωση ύψους 6.000 ευρώ. Όπως ήταν λογικό όλο αυτό τον θορύβησε και θέλησε να μάθει τι είχε συμβεί για να ανακαλύψει τελικά πως πως η κάρτα ανανεώθηκε από άγνωστο από τον οποίο και παρελήφθη.

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ του Έθνους, η αναζήτηση οδήγησε σε παλιό συνεργάτη του, που σε πρώτη φάση το ΣΤ’ Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας τον είχε καταδικάσει για απάτη κατ’ εξακολούθηση, επιβάλλοντάς του ποινή 4 ετών μετατρέψιμη σε χρηματική.

Όμως η απάτη δεν είχε τελειώσει εκεί, αφού είχαν υπάρξει και ενέργειες προς πρόσωπο του φιλικού περιβάλλοντος του κ. Γεωργούλη που αφορούσαν ακάλυπτες επιταγές ύψους 34.000 ευρώ. Στην όλη υπόθεση υπάρχει και εμπλοκή του τραπεζικού υπαλλήλου που εξέδωσε το μπλοκ επιταγών στον πρώην συνεργάτη του ηθοποιού.

Τώρα, με την εκδίκαση της αγωγής, ο Αλέξης Γεωργούλης και ο φίλος του που πήρε τις ακάλυπτες επιταγές, διεκδικούν από τον πρώην συνεργάτη και τον τραπεζικό υπάλληλο ένα ποσό ύψους 120.000 ευρώ. Το ποσό αυτό αφορά τα 6.400 ευρώ επιπλέον χρέωσης της πιστωτικής, τις 34.000 ευρώ των ακάλυπτων επιταγών και 80.000 ευρώ για ψυχική οδύνη.

Αλέξης Γεωργούλης: Η οριστική απάντηση του για το YFSF! Θα τον δούμε στην εκπομπή;

Ο Αλέξης Γεωργούλης δημοσίευσε μέσω μίας εκτενούς ανακοίνωσης, την οριστική του απάντηση για το αν τελικά θα τον δούμε κριτή στο show Your Face Sounds Familiar!

Συγκεκριμένα ο ηθοποιός έγραψε:

«Στα πολλά δημοσιεύματα και στα σχόλια για την συμμετοχή μου στην κριτική επιτροπή του Υour Face Sound Familiar (YFSF), υποχρεώνομαι εκ της θέσης μου να τοποθετηθώ.

Θυμίζουμε ότι το μεσημέρι έγινε χαμός στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα ανάμεσα στην Κατερίνα Γκαγκάκη και τον Δημήτρη Παπανώτα σχετικά το θέμα του Αλέξη Γεωργούλη!

Δεν υπάρχει θέμα καταρχήν ασυμβίβαστου από τον Kανονισμό του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Για παράδειγμα, 530 από τους 751 Ευρωβουλευτές της παρούσης θητείας ασκούν παράλληλες δραστηριότητες. Κάποιοι από αυτούς μάλιστα είναι και συνάδελφοι μου, δηλαδή ηθοποιοί. Να υπενθυμίσω ότι ως ηθοποιός μπήκα στην Ευρωβουλή, ηθοποιός είναι το επάγγελμα μου, από το οποίο βιοπορίζομαι τόσα χρόνια και δεν ζω κατ’ επάγγελμα από το Δημόσιο. Άλλωστε είχα δηλώσει και προεκλογικά ότι δεν θα εγκαταλείψω το επάγγελμα μου. Στην Ευρωβουλή μπήκα με το όνειρο και την επιθυμία να προσφέρω μέσα από τη δική μου σχέση με την τέχνη και τον πολιτισμό· όσοι με ψήφισαν ήξεραν ποιος είμαι και τι δουλειά έκανα. Γι’ αυτό με ψήφισαν. Σε καμία περίπτωση δεν μπαίνει σε δεύτερη μοίρα η εντολή του ελληνικού λαού. Ούτε ασφαλώς αμείβομαι διαφορετικά από όλους τους υπόλοιπους ευρωβουλευτές και δεν εννοώ μόνο τους 530 που προανέφερα.

Nα υπενθυμίσω, κριτές του συγκεκριμένου αξιόλογου σόου - δοκιμασμένο και στο κοινό αλλά και στα πρότυπα παραγωγής - υπήρξαν και άλλοι πολλοί και αξιόλογοι του χώρου μου.

Οι απαιτήσεις της συγκεκριμένης παραγωγής είναι τέσσερις με έξι ώρες την εβδομάδα. Λιγότερο από όσο θα χρειαστώ για να αποδελτιώσω και να απαντήσω στα δημοσιεύματα του τελευταίου 24ώρου.

Στο προσοδοφόρο, για μερικούς, πεδίο του αθέμιτου μιντιακού ανταγωνισμού που με μαθηματική ακρίβεια καταλήγει στον κανιβαλισμό μου έχει επιβληθεί μεγάλο μερίδιο. Σας διαβεβαιώνω και τώρα αλλά και μετά το πέρας του κανιβαλισμού θα κρατήσω την υπόσχεση που έδωσα στον εαυτό μου και σε εσάς: Να μην μεταλλαχθώ φορώντας προσωπεία πολιτικής σοβαροφάνειας σαν αυτά που φορούν αυτοί που ευθύνονται για την οικονομική και ηθική χρεοκοπία της χώρας μας.

Αλέξης Γεωργούλης Ευρωβουλευτής – Ηθοποιός»