Βραδινή έξοδος με παρέα για τον Χρήστο Μάστορα

Με ποιον ήταν ο τραγουδιστής;

Ο Χρήστος Μάστορας αποφάσισε να αξιοποιήσει τις τελευταίες ώρες χωρίς περιορισμό στο ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων και έτσι, αποφάσισε να πραγματοποιήσει μία ιδιαίτερη βραδινή έξοδο με πολύ καλή παρέα. Η αποκάλυψη έγινε στο Instagram!

Ο αγαπημένος τραγουδιστής μπορεί να επιλέγει να μην ανεβάζει πολύ συχνά στο Instagram, ωστόσο οι αναρτήσεις του είναι χωρίς αμφιβολία μία και μία.

Expand player

Οι φανς περιμένουν πως και πως να δουν ένα νέο στιγμιότυπο από την καθημερινότητά του, ωστόσο εκείνος επιλέγει να είναι πιο διακριτικός.

Αυτή ήταν η παρέα του Χρήστου Μάστορα στη βραδινή έξοδο

Χθες βράδυ λοιπόν, ο Χρήστος Μάστορας αποφάσισε να πραγματοποιήσει μία έξοδο με τον καλό του φίλο και συνεργάτη του στο συγκρότημα Μέλισσες, Θάνο Λαϊτσα.

Οι δυο τους ανέβασαν ένα πολύ πρωτότυπο story στον προσωπικό λογαριασμό του Χρήστου Μάστορα. Μπορεί να μην έβαλαν τοποθεσία, ωστόσο οι φανς ικανοποιήθηκαν! Δείτε εδώ και τη σημαντική ανακοίνωση που έκανε ο Χρηστος Μάστορας για τις Μέλισσες.

Στη «φόρα» φωτογραφία του Χρήστου Μάστορα από το βίντεο κλιπ με τη σύντροφό του

Μόλις σήμερα βγήκε στη «φόρα», μία νέα φωτογραφία του Χρήστου Μάστορα, από τα γυρίσματα του νέου του επιτυχημένου βίντεο κλιπ, για το τραγούδι «Βικτώρια», στο οποίο μάλιστα, πρωταγωνιστεί η αγαπημένη του σύντροφος, Χριστίνα Παπαδέλη.

Οι Μέλισσες συνεχίζουν να "σαρώνουν" με τις επιτυχίες τους. Κάθε τους τραγούδι γίνεται ανάρπαστο και μάλιστα, το πιο πρόσφατο βίντεο κλιπ του, κατάφερε να μαγνητίσει όλα τα βλέμματα, καθώς είδαμε για πρώτη φορά τον αγαπημένο τραγουδιστή σε μία δουλειά με την σύντροφό του.

Έτσι, σήμερα ο Χρήστος Μάστορας θέλησε να θυμηθεί ένα στιγμιότυπο από τα γυρίσματα του συγκεκριμένου βίντεο κλιπ και ανέβασε μία πολύ ιδιαίτερη φωτογραφία.

Tα likes όπως μπορείτε να φανταστείτε έπεσαν "βροχή", ωστόσο χθες, οι Μέλισσες ανακοίνωσαν μερικά δυσάρεστα νέα. Δείτε εδώ τι συνεβη.

Αυτή είναι η φωτογραφία του Χρήστου Μάστορα που βγήκε στη «φόρα» από το βίντεο κλιπ που παίζει η σύντροφός του

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Έκτακτη ανακοίνωση από τον Χρήστο Μάστορα

Το έκανε γνωστό ο Χρήστος Μάστορας - Αποκάλυψε ότι...