Το έκανε γνωστό ο Χρήστος Μάστορας - Αποκάλυψε ότι...

Έγινε η ανακοίνωση

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Το έκανε γνωστό ο Χρήστος Μάστορας - Αποκάλυψε ότι...

Μια πολύ ευχάριστη αποκάλυψη έκανε ο Χρήστος Μάστορας μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Ο τραγουδιστής έκανε γνωστή μια νέα συναυλία του συγκροτήματος Μέλισσες.

Τα τελευταία χρόνια ο Χρήστος Μάστορας έχει δει τεράστια επιτυχία στο χώρο της μουσικής βιομηχανίας. Τα τραγούδια του έχουν γίνει αμέσως viral και έχουν κατακτήσει τις πρώτες θέσεις στα trends του Youtube.

Φέτος μπορεί οι συναυλίες που θα πραγματοποιήσουν οι Μέλισσες να είναι λίγες λόγω του κορωνοϊού, ωστόσο, η... Ρόδος δεν λείπει από τους προορισμούς τους.

Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε το συγκρότημα στις 8 Αυγούστου θα βρεθούν στο πανέμορφο νησί και θα ερμηνεύσουν αγαπημένες επιτυχίες.

Δείτε εδώ το video clip της πιο πρόσφατης επιτυχίας τους, στην οποία πρωταγωνιστεί η σύντροφος του Χρήστος Μάστορα.

Χρήστος Μάστορας Μέλισσες συναυλία Ρόδος

Γνωστό ο Χρήστος Μάστορας έκανε και ότι θα βρεθεί και στην Τεχνόπολις - Δείτε λεπτομέρειες

Ο Χρήστος Μάστορας και οι «Μέλισσες» είναι από τα αγαπημένα συγκροτήματα της ελληνικής μουσικής βιομηχανίας και έχουν σημειώσει τεράστιες επιτυχίες με τα τραγούδια τους. Μάλιστα, μερικές από αυτές τις επιτυχίες θα μας τις τραγουδήσουν live και η ανακοίνωση βγήκε.

Η ανακοίνωση για τον Χρήστο Μάστορα και τις «Μέλισσε»

Το δημοφιλές συγκρότημα ΜΕΛΙSSES θα δώσει,για πρώτη φορά, συναυλία το no1 συγκρότημα της στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, στο Γκάζι, στις 16 Σεπτεμβρίου.

Έχοντας στις «αποσκευές» τους όλες τους τις επιτυχίες, με πιο πρόσφατες το «Μισή Καρδιά» και «Viktoria»,θα μοιραστούν με το κοινό ένα πρόγραμμα με αγαπημένα τραγούδια από την δισκογραφία τους, πολύ κέφι και ρυθμό.

«Είναι πολύ σημαντικό για εμάς το γεγονός ότι θα μπορέσουμε να βρεθούμε με τους φίλους μας κάτω από τις νέες συνθήκες που έχουν σε όλους μας επιβληθεί, είναι επίσης πολύ σημαντικό ότι θα παίξουμε στην ιστορική Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων που φέτος κατάφερε να γίνει ο νο1 προορισμός για συναυλίες στην Ελλάδα αλλά παράλληλα να αποτελέσει και παράδειγμα προς μίμηση αναφορικά με την τήρηση των μέτρων κατά της διάδωσης του Covid-19. Παρόλο που η συναυλία θα είναι αποκλειστικά για καθήμενους με αριθμημένες θέσεις, ένα είναι σίγουρο: το κέφι θα παραμένει αμείωτο» είναι το μήνυμα που στέλνουν οι ίδιοι.