Ελεονώρα Μελέτη: Τι αποκαλύπτει για την Ελένη; - "Συγκινήθηκα πάρα πολύ..."

Η όμορφη σχέση τους

Η όμορφη και γλυκιά παρουσιάστρια Ελεονώρα Μελέτη φαίνεται να έχει μια πολύ όμορφη σχέση με την εξίσου πανέμορφη και κορυφαία παρουσιάστρια που έχουμε όλοι στις καρδιές μας, την Ελένη Μενεγάκη. Όταν η Ελεονώρα άκουσε για την αποχώρηση της Ελένης, στεναχωρήθηκε ιδιαίτερα, όπως και άλλοι τόσοι συνεργάτες και άνθρωποι της τηλεόρασης. Η Ελεονώρα όμως αποκαλύπτει κάτι για την Ελένη που δε γνωρίζαμε.

Μιλώντας στην εφημερίδα Real life και τη δημοσιογράφο Πολυξένη Καραμίχα, η Ελεονώρα Μελέτη αναφέρθηκε στην πολυσυζητημένη αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκης, αλλά και στη σχέση που έχουν οι δυο πανέμορφες παρουσιάστριες.

Expand player

Σε ένα σημείο της συνέντευξης αποκαλύπτει πως η Ελένη ήταν από τα πρώτα άτομα που είχαν μάθει για την εγκυμοσύνη της. Διαβάστε παρακάτω ολόκληρη τη συνέντευξη που παραχώρησε η Ελεονώρα.

Τι αποκαλύπτει η Ελεονώρα Μελέτη για την Ελένη;

Πως είδες την αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη;


"Τι την οδήγησε να το κάνει το ξέρει εκείνη και δεν αφορά κανέναν. Θεωρώ ότι είναι μια μεγάλη απόφαση να εγκαταλείψεις κάτι που αγαπάς και σε αγαπάει τόσο πολύ. Θα ήθελα πάρα πολύ να ξαναγυρίσει η Ελένη. Είναι ένας πυλώνας της ελληνικής τηλεόρασης.

Την είδα εκείνη την ημέρα που το ανακοίνωσε. Συγκινήθηκα πάρα πολύ. Είχαμε μια επικοινωνία σε προσωπικό επίπεδο, γιατί δεν μπορούσα με τίποτα να βγω και να ανεβάσω κι εγώ μια φωτογραφία: «Ναι, ξέρω κι εγώ την Ελένη».

Της έστειλα ένα μήνυμα και την ευχαρίστησα μέσα από την καρδιά μου, γιατί της οφείλω τεράστια ευγνωμοσύνη. Καλώς ή κακώς, η Ελένη είχε έναν καρμικό ρόλο στη ζωή μου.

Και όχι μόνο αυτό. Είχε μαντέψει και το φύλο του παιδιού σου.

Όντως. Ήταν από τις πρώτες που είχαν μάθει για την εγκυμοσύνη μου. Το έμαθε πριν το μάθουν και κάποιες φίλες μου." Είπε η Ελεονώρα για τη σχέση της με την Ελένη.

Μεταξύ άλλων, η Ελεονώρα έκανε κι αυτήν την αποκάλυψη: "Μου έλλειψε η καθημερινή ζώνη..."

Ελεονώρα Μελέτη: «Λύγισε» το Instagram με την ανάρτησή της για την κόρη της

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ελεονώρα Μελέτη ανέβασε μία πολύ ξεχωριστή φωτογραφία και έκανε όλο το Instagram να «λυγίσει» με το μήνυμα που έστειλε για την αγαπημένη της κόρη, Αλεξάνδρα.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια βρίσκεται στην αναμονή της πρεμιέρας της νέας της εκπομπής και προς το παρόν απολαμβάνει και με το παραπάνω τις καλοκαιρινές της διακοπές παρέα με την οικογένειά της.

Καθημερινά, ανεβάζει στο Instagram, ένα σωρό υπέροχα στιγμιότυπα από τις διακοπές της, ωστόσο σήμερα, επέλεξε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους, την πιο ξεχωριστή ιστορία, δημοσιεύοντας ένα βίντεο στο οποίο βρίσκεται αγκαλιά με την μικρή Αλεξάνδρα.

Αυτή είναι η ανάρτηση της Ελεονώρας Μελέτη που έκανε το Instagram να «λυγίσει»

«Μακάρι να είχα την άδεια της Αλεξάνδρας να σας δείξω το προσωπάκι της! Τα τεράστια γκριζογαλαζοπρασινα ανάλογα με το φως μάτια της, τη κοντυλογραμμενη μυτούλα της, ( έχει πάρει του μπαμπά της ευτυχώς), τα ζουμερά χειλάκια της για φάγωμα... αλλά μέχρι να το αποφασίσει η ίδια θα μου αρκεί να καμαρώνω σαν άλλη κουκουβάγια, κάνοντας το Σωστό.

Eδώ απολαμβάνουμε το μπάνιο μας...δεν πίστευα ποτέ ότι θα έκανα μια πρώτη βουτιά παρέα με τους απανταχού συνταξιούχους φίλους μου, αλλά τώρα που το ζω κ είμαι στο νερό γύρω στις 9:30 με 10 ξυπνάνε οι μνήμες των παιδικών μου χρόνων τότε που τραβολογούσα κ γω μαμά, γιαγιά, παππού κ όταν μπορούσε κ τον μπαμπά, «από τα άγρια χαράματα» στη παραλία.

Με τόνους παιχνίδια, αλλά κ τάπερ με φρούτα κ σνακ... κ σιγά σιγά, σκάνε δίπλα κ παραδίπλα κ άλλες μαμάδες, με τα δικά τους παιδιά, τους δικούς τους τόνους παιχνίδια κ τα δικά τους τάπερ με φρούτα κ σνακ, κ κάπου εκεί κάνω ενός λεπτού σιγή για εκείνη την Ελεονώρα που έσκαγε παραλία 3 το μεσημέρι με hangover, για να συνεχίσει τον ύπνο της στη ξαπλώστρα, με χάδι την αμμοβολη ενώ της τρέχει το σαλάκι από το μισάνοιχτο σαν αποχαυνωμένο στόμα.», έγραψε χαρακτηριστικά η Ελεονώρα Μελέτη κάτω από τη φωτογραφία που κοινοποίησε.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ελεονώρα Μελέτη: Φωτογράφισε τον Θοδωρή Μαροσούλη και την κόρη τους - Η τρυφερή εικόνα

«Έσκασε» η ανακοίνωση για Μελέτη - Μάνεση