«Έσκασε» η ανακοίνωση για Μελέτη - Μάνεση

Μόλις πριν λίγο!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Έσκασε» η ανακοίνωση για Μελέτη - Μάνεση

Μόλις πριν από λίγη ώρα, «έσκασε» η επίσημη ανακοίνωση του ALPHA, για τη νέα εκπομπή που πρόκειται να αναλάβει η Ελεονώρα Μελέτη στο κανάλι. Στην αρχισυνταξία, πρόκειται να είναι ο έμπειρος παρουσιαστής, Νίκος Μάνεσης.

Καθημερινά, από Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 11:00 το πρωί και για δύο ώρες η Ελεονώρα Μελέτη θα μας λέει «καλημέρα» μέσα από μια εναλλακτική, πρωινή, ενημερωτική εκπομπή.

Από τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου έχει ενημέρωση, έχει, ψυχαγωγία, έχει «Ώρα για Μελέτη».

Η Ελεονώρα Μελέτη θα μεταφέρει τον παλμό των γεγονότων, θα παρουσιάζει όλες τις ειδήσεις… αλλιώς, θα τραβάει την κουρτίνα και θα φέρνει το παρασκήνιο στο προσκήνιο.

Η εκπομπή, με έμφαση στην επικαιρότητα, τα κοινωνικά θέματα που μας απασχολούν, με ζωντανές συνδέσεις, ταξίδια σε όλη την Ελλάδα και παράλληλη μετάδοση μέσα από τα social media, θα παρουσιάζει και θα σχολιάζει όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε.

Με τον Νίκο Μάνεση πίσω από τους προβολείς, ενορχηστρωτή και εμψυχωτή της ομάδας, και μαζί με την Ελεονώρα Μελέτη στο στούντιο τους: Γιώργο Γρηγοριάδη και Τάσο Τεργιάκη.

Αρχισυνταξία: Ασπασία Κάρλου

Δείτε εδώ και τη συγκινητική ανάρτηση που έκανε χθες η Ελεονώρα Μελέτη για την κόρη της.

Μόλις έγινε γνωστό - Αυτοί θα είναι οι συνεργάτες της Ελεονώρας Μελέτη

Μόλις πριν από λίγη ώρα, και λίγες μέρες πριν από τη μεγάλη πρεμιέρα της Ελεονώρας Μελέτη στον ALPHA, ανακοινώθηκαν οι συνεργάτες που θα πλαισιώσουν την γνωστή παρουσιάστρια στο νέο της ξεκίνημα στο κανάλι.

Η Ελεονώρα Μελέτη είναι έτοιμη να αναλάβει τα νέα καθήκοντά της στον ALPHA, ενώ είναι γνωστό πως στο πλευρό της θα έχει τον Νίκο Μάνεση, ο οποίος θα είναι αρχισυντάκτης της νέας της εκπομπής.

Η πρεμιέρα πρόκειται να γίνει το Σάββατο στις 11 όπως είχε ανακοινωθεί και έτσι σήμερα, ανακοινώθηκαν όλοι οι συνεργάτες της παρουσιάστριας.

Έτσι, στην εκπομπή θα συμμετέχουν, κάποιοι μπροστά και κάποιοι πίσω από τις κάμερες όπως, ο Νίκος Μάνεσης, η Τίνα Μιχαηλίδου, ο Τάσος Τεργιάκης, ο Γιώργος Γρηγοριάδης, η Κάλλια Καρτσάκη, η Δήμητρα Μουγκοπέτρου, η Ασπασία Κάρλου και ο Νίκος Μισίρης.