Ρίγη συγκίνησης με την Φαίη Σκορδά - Η ανάρτηση που «λύγισε»

Τι συμβαίνει;

Η Φαίη Σκορδά είναι καθημερινή χρήστης του Instagram και μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορες στιγμές της. Ωστόσο, χθες, μια ανάρτηση που πραγματοποίησε μας έκανε να «λυγίσουμε». Η είδηση που έκανε γνωστή προκάλεσε ρίγη συγκίνησης.

Η παρουσιάστρια έχοντας επιστρέψει από την Χαλκιδική όπου έκανε τις καλοκαιρινές της διακοπές με τα δυο της παιδιά και τους γονείς της, βρίσκεται στην Αθήνα, καθώς οι προετοιμασίες για το Πρωινό που έρχεται και πάλι στις τηλεοπτικές μας οθόνες από Σεπτέμβρη γίνονται πυρετωδώς.

Expand player

Μάλιστα, η Φαίη Σκορδά, μας έδωσε μια μικρή γεύση από την φωτογράφιση που πραγματοποίησε, αναρτώντας μια φωτογραφία της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μαζί με τους συνεργάτες της.

Λίγες ώρες αργότερα ωστόσο, η παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης του ΑΝΤ1, έκανε το διαδίκτυο να «λυγίσει» με ένα instastory της. Συγκεκριμένα, προκάλεσε ρίγη συγκίνησης με μια δημόσια έκκληση που έκανε στους διαδικτυακούς της φίλους.

Ένα παιδάκι χρειάζεται τη βοήθεια μας και η Φαίη Σκορδά, η οποία είναι ευαισθητοποιημένη σε θέματα που αφορούν τα παιδιά.

Αυτή είναι η ανάρτηση της Φαίης Σκορδά που προκάλεσε ρίγη συγκίνησης

Ράγισε καρδιές η Φαίη Σκορδά - Τι συνέβη;

Η Φαίη Σκορδά, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια ανάρτηση που ράγισε καρδιές με το μήνυμα της. Συγκεκριμένα, κάνει δημόσια έκκληση σε όσο κόσμο έχει τη δυνατότητα να στείλει τρόφιμα και πράγματα στον πολιτιστικό σύλλογο Αγ. Νικολάου στο Μπούρτζι «Ο άλλος άνθρωπος, κοινωνική κουζίνα για όλους» και να μοιραστούν σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη.

Να σημειώσουμε πως η Φαίη Σκορδά μας έδειξε την πιο ωραία αγκαλιά που έκανε στις καλοκαιρινές της διακοπές και η φωτογραφία που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους είναι πολύ τρυφερή. Η παρουσιάστρια βρίσκεται στην Χαλκιδική με τα παιδιά της και δεν σταματούν τα παιχνίδια και τις βουτιές στη θάλασσα.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Μάχη» στον ΑΝΤ1 ανάμεσα σε Φαίη Σκορδά και Γιώργο Παπαδάκη

Φαίη Σκορδά: Την «τσακώσαμε» με τους άνδρες της ζωής της στην παραλία - Τα παιχνίδια μέσα στο νερό