Φαίη Σκορδά: Την «τσακώσαμε» με τους άνδρες της ζωής της στην παραλία - Τα παιχνίδια μέσα στο νερό

Αποκλειστικές φωτογραφίες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Φαίη Σκορδά: Την «τσακώσαμε» με τους άνδρες της ζωής της στην παραλία - Τα παιχνίδια μέσα στο νερό

Την Φαίη Σκορδά «τσακώσαμε» σε παραλία της Χαλκιδικής με τους άνδρες της ζωής της. Τα παιχνίδια μέσα στο νερό για την τρυφερή μαμά με τα παιδιά της δεν είχαν τέλος.

Από την ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΠΟΥΣΙΟΥ

Από τη λήξη της εκπομπής της τον Ιούλιο, η παρουσιάστρια είχε αποφασίσει και είχε σχεδιάσει επακριβώς τις καλοκαιρινές της διακοπές. Δεν ήταν μόνο η ανάγκη της για ξεκούραση, αλλά και η διάθεσή της για αποφόρτιση από έναν κουραστικό χειμώνα που ναι μεν την κατέταξε πρώτη στα νούμερα τηλεθέασης για 7η χρονιά, αλλά την έφερε και αντιμέτωπη με την πανδημία.

Η Φαίη είχε αποφασίσει πως το φετινό καλοκαίρι θα ήταν ολοκληρωτικά ανέμελο και αρκετά ήρεμο. Εδώ και τρεις εβδομάδες βρίσκεται με τους γιους της, Γιάννη και Δημήτρη, σε εξοχική κατοικία της αγαπημένης της Χαλκιδικής απομονωμένη από όλους και απ' όλα, και αυτή ακριβώς ήταν η επιδίωξή της. Με μόνη συντροφιά τους γονείς της που ήρθαν από το Κιλκίς και ελάχιστους οικογενειακούς φίλους, όπως την κουμπάρα της Πολυξένη Καραμίχα, που τους επισκέφτηκαν για λίγες μέρες.

Φαίη Σκορδά με μαγιό

Τα πολύ πρωινά μπάνια με τα παιδιά της στη σχεδόν ερημική παραλία που βρισκόταν μπροστά από το σπίτι τους ήταν η καθημερινή της συνήθεια. Πάντα στην παρέα τους ήταν και ο εντυπωσιακός χάσκι σκύλος τους, Μίκυ, ο οποίος τσαλαβουτούσε μέσα στα νερά της γαλάζιας παραλίας μαζί τους όταν δεν υπήρχαν άλλοι λουόμενοι, με τον μικρότερο γιο της παρουσιάστριας να έχει αναλάβει εξ ολοκλήρου τη φροντίδα του. Ο πανέμορφος σκύλος είναι η μασκότ της οικογένειας εδώ και πολλά χρόνια και αγοράστηκε από τον πατέρα της Φαίης, ύστερα από επιθυμία των λατρεμένων εγγονών του.

Οι φωτογραφίες της Φαίης Σκορδά με τους άνδρες της ζωής της στην παραλία

Φαίη Σκορδά παιδιά

Φαίη Σκορδά Δημήτρης

Φαίη Σκορδά σπίτι Χαλκιδική

Όταν το παιχνίδι για μικρούς και μεγάλους κάποια στιγμή το μεσημέρι σταματούσε, η ίδια έβρισκε ευκαιρία να κάνει αυτό που δεν μπορούσε όλους τους υπόλοιπους μήνες του χρόνου. Να καθίσει στην πολυθρόνα της στον κήπο αμέριμνη να διαβάσει ένα βιβλίο, να κάνει ξυπόλυτη βόλτες στην άμμο, αλλά και να συνομιλήσει στο τηλέφωνο με τον σύντροφό της Νίκο Ηλιόπουλο, ο οποίος λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων βρισκόταν στην Αθήνα. Το ζευγάρι, εξάλλου, εκτός από κάποια Σαββατοκύριακα που βρέθηκε στη Μάνη στις αρχές του καλοκαιριού και κάποια επόμενα που θα κάνει μικρές εξορμήσεις δίπλα στην Αθήνα, δεν προβλέπεται να έχει άλλο διαθέσιμο χρόνο για διακοπές. Δείτε εδώ στιγμιότυπα από την τελευταία εξόρμηση του ζευγαριού. Είναι απλά υπέροχα.

Ριζική ανανέωση για την Φαίη Σκορδά

Η Φαίη τις επόμενες μέρες ετοιμάζεται να επιστρέψει στην Αθήνα. Φέτος η πρώτη μέρα στο σχολείο για τα παιδιά της συμπίπτει με την πρώτη μέρα της εκπομπής της, που κάνει πρεμιέρα στις 7 Σεπτεμβρίου. Η ίδια είχε ήδη δρομολογήσει πριν φύγει διακοπές με τους συνεργάτες της και τα στελέχη του καναλιού τις αλλαγές στο «Πρωινό».

Δύο νέα πρόσωπα εντάσσονται στο πάνελ, ο ηθοποιός Δημήτρης Μοθωναίος και η Κόνι Μεταξά. Ακλόνητος παραμένει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, οριστική είναι η αποχώρηση του Άρη Καβατζίκη, ενώ παρόλο που δεν υπάρχουν σαρωτικές αλλαγές στη δημοσιογραφική ομάδα, η προσθήκη της νέας αρχισυντάκτριας Χρύσας Ζαρκάδη φέρνει άλλον αέρα στη δομή και στους στόχους της νέας τηλεοπτικής χρονιάς, καθώς για τη Φαίη είναι ακόμη μία ωραία πρόκληση να επικρατήσει για όγδοη χρονιά στην πρωινή ψυχαγωγική ζώνη.