Σε ξενοδοχείο Φαίη Σκορδά και Νίκος Ηλιόπουλος - Η πρώτη φωτογραφία από την πισίνα

Κυκλοφορεί στο διαδίκτυο εδώ και λίγες ώρες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σε ξενοδοχείο Φαίη Σκορδά και Νίκος Ηλιόπουλος - Η πρώτη φωτογραφία από την πισίνα

Η Φαίη Σκορδά μετά το τέλος του Πρωινού για την φετινή σεζόν έφυγε για λίγες ημέρες διακοπές με τον αγαπημένο της Νίκο Ηλιόπουλο! Το ζευγάρι ταξίδεψε μέχρι το Σούνιο, όπου και διαμένει σε ένα υπέροχο ξενοδοχείο! Την αποκάλυψη έκανε η ίδια η Φαίη με μια φωτογραφία από την πισίνα αυτού, που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Η παρουσιάτρια μοιράζεται καθημερινά στιγμιότυπα από την ζωή της με τους αγαπημένους της διαδικτυακούς φίλους κι έτσι νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου αποκάλυψε πως χαλαρώνει στην πισίνα ενός τέλειου ξενοδοχείου.

Δείτε την φωτογραφία παρακάτω:

Να υπενθυμίσουμε πως αυτή την περίοδο ο μικρός Γιαννάκης και ο μικρός Δημητράκης βρίσκονται με τον μπαμπά τους στην Τήνο. Δείτε εδώ φωτογραφίες

Διακοπές Σκορδά Ηλιόπουλος

Φαίη Σκορδά: Η αλήθεια για τον φημολογούμενο γάμο με το Νίκο Ηλιόπουλο - Ξεκαθάρισε τα πράγματα με μια ανάρτηση

Φήμες και δημοσιεύματα ήθελαν την Φαίη Σκορδά να ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο της Νίκο Ηλιόπουλο. Η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1, για πρώτη φορά ίσως, με μια ανάρτησή της στο instagram ξεκαθαρίζει εμμέσως πλην σαφώς την κατάσταση!

Τις φήμες ενίσχυσε μάλιστα και μια φωτογραφία στο Instagram που την έδειχνε να φοράει ένα δαχτυλίδι, πυροδοτώντας άθελά της τα σχόλια για το αν είναι βέρα ή όχι.

Σκορδά γάμος με Ηλιόπουλο

Η Φαίη Σκορδά, λοιπόν, το βράδυ της Τετάρτης ανέβασε το παρακάτω post:

Φαίη Σκορδά γάμος με Νίκο Ηλιόπουλο