Νέο ζευγάρι στην ελληνική showbiz - Ερωτευμένη ξανά μετά το πρόσφατο διαζύγιό της

Ο λόγος για την...

Ποιο είναι το νέο ζευγάρι στην Ελληνική showbiz, που μας αρέσει και δηλώνουν τρελά ερωτευμένοι; Ο λόγος, για τη γλυκύτατη ξανθιά ηθοποιό Φαίη Ξυλά και το νέο της amore ή μήπως όχι τόσο νέο;

Η ηθοποιός, που φροντίζει να κρατάει χαμηλό προφίλ και λίγες φορές μαθαίνουμε για τη προσωπική της ζωή, δηλώνει ερωτευμένη σύμφωνα με δημοσίευμα της Real Life, μετά από δυόμιση χρόνια από το διαζύγιο της με τον ηθοποιό Κωνσταντίνο Γιαννακόπουλο, που υπήρξαν και συμπρωταγωνιστές στη τηλεοπτική σειρά Τα Μυστικά Της Εδέμ.

Expand player

Οι δύο ηθοποιοί υπήρξαν ζευγάρι για δεκαπέντε χρόνια. Ύστερα λοιπόν, από το διαζύγιο τους, η όμορφη ηθοποιός απασχολεί τα social media, με τη νέα της σχέση.

Ο λόγος, για τον όμορφο ανερχόμενο ηθοποιό Νικόλα Μπράβο. Κανείς δε γνωρίζει για το πότε ακριβώς ξεκίνησε το ερωτικό ειδύλλιο μεταξύ τους. Ως τηλεοπτικό ζευγάρι πάντως, τους πρωτοείδαμε στη σειρά, Όσο Έχω Εσένα.

Συνάδελφοι και φίλοι του ζευγαριού, φημολογούν πως ήδη μετρούν ένα χρόνο σχέσης και πως είναι αρκετά ερωτευμένοι, ενώ όσο μπορούν κρατούν κλειστό το στόμα τους, για τη προσωπική ζωή του ζευγαριού.

Τον ηθοποιό, με το ερωτεύσιμο βλέμμα, να σημειωθεί ότι τον πρωτοείδαμε στη τηλεοπτική σειρά, Μην Αρχίζεις Τη Μουρμούρα.

Λίγο πριν μάθουμε για τη νέα αυτή σχέση, άλλο ένα ζευγάρι της ελληνικής showbiz, μας χάρισε ευχάριστα νέα με τη συγκατοίκηση του, δείτε εδώ ποιοι είναι.

Αυτός είναι ο λόγος που ζευγάρι της ελληνικής showbiz ακυρώνει ξανά το γάμο του και τον αναβάλλει

Αιτία για την ακύρωση του γάμου τους στάθηκε το πλαφόν που έχει επιβληθεί στον αριθμό των καλεσμένων. Το ζευγάρι προτίμησε έτσι να αναβάλει το γάμο για το σύντομο μέλλον, ώστε να ζήσει αυτήν τη μοναδική στιγμή όπως την έχει ονειρευτεί.

Ο Γρηγόρης χαρακτηριστικά δήλωσε: " Με το Ελενάκι είμαστε τρισευτυχισμένοι, είμαστε δεμένοι και με την πρώτη ευκαιρία θα το πραγματοποιήσουμε. Είναι στενάχωρο, δημιουργεί έναν εκνευρισμό, δημιουργεί μια αναστάτωση αλλά βλέποντας και κάνοντας. Είναι η δεύτερη φορά που αναβάλλουμε. Γενικότερα εμείς δεν θα είχαμε πάρα πολύ κόσμο. Δεν θα είχαμε πάνω από 150 άτομα. Στην αρχή μας είπαν 100, μετά μας είπαν 50.

Έτσι δεν μπορείς να κάνεις γάμο και να τον ευχαριστηθείς γιατί ο γάμος είναι μια ημέρα που θα μείνει χαραγμένη στη μνήμη σου. Θέλω να είμαστε χαρούμενοι και να διασκεδάσουμε και οι φίλοι μας, μαζί μας. Η Ελένη είναι πολύ στεναχωρημένη όσο και εγώ. Και το νυφικό και το κοστουμάκι θα μας περιμένουνε, δεν μπορούμε να κάνουμε αλλιώς.

Σήμερα θα περάσω τη μέρα ακυρώνοντας πράγματα και ενημερώνοντας αγαπημένους φίλους, καλεσμένους. Με την πρώτη ευκαιρία όταν το έδαφος είναι πρόσφορο μέσα σε ένα δεκαπενθήμερο θα έχουμε καταφέρει να καλέσουμε ξανά τον κόσμο"

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της ελληνικής showbiz - Η τρυφερή φωτογραφία

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της ελληνικής showbiz!