Big Brother: Ανατριχίλα με την πρώτη ανάρτηση του Αντώνη Αλεξανδρίδη μετά το σκάνδαλο

Η εικόνα που σοκάρει

Λίγες μέρες μετά το μεγάλο σκάνδαλο που δημιουργήθηκε στο σπίτι του Big Brother με τη χυδαία ατάκα που ακούστηκε στο live streaming, ο Αντώνης Αλεξανδρίδης έκανε την πρώτη του ανάρτηση, η οποία προκάλεσε ανατριχίλα στους διαδικτυακούς του φίλους.

Ο παίκτης του Big Brother ήταν εξαφανισμένος από τη μέρα που έφυγε από το σπίτι ενώ η πρώτη του κίνηση ήταν να κλείσει τον λογαριασμό του στο Instagram προκειμένου να αποφύγει την κατακραυγή - δείτε εδώ τα σχόλια που δέχθηκε.

Expand player

Σήμερα ωστόσο, πριν από λίγα λεπτά, ο Αντώνης Αλεξανδρίδης ανέβασε μία φωτογραφία σε insta story, στην οποία φαίνεται ένας άνδρας κρεμασμένος σε ένα δέντρο χωρίς να προσθέσει κανένα σχόλιο.

Η αλήθεια είναι πως φάινεται ότι η ψυχολογική του κατάσταση δεν είναι καθόλου καλή.

Η Μιμή Ντενίση «κατακεραυνώνει» το Big Brother - «Πρότυπα βίας...»

Μετά τον κακό χαμό που έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες μέρες στα social media με το χυδαίο περιστατικό που έλαβε χώρα στο Big Brother, η Μιμή Ντενίση μέσα από ένα μακροσκελές κείμενο που έγραψε στον λογαριασμό της στο Facebook, «κατακεραύνωσε» το ριάλιτι του ΣΚΑΪ.

H ηθοποιός λοιπόν με τη σειρά της θέλησε να καταδικάσει με κάθε τρόπο το σχόλιο περί βιασμού που έκανε ο Αντώνης Αλεξανδρίδης, ενώ κάτι αντίστοιχο έκανε χθες και ο Λάκης Λαζόπουλος.

«Πόσο πιο κάτω θα πέσει το επίπεδο στα κανάλια; τώρα που πολύς κόσμος μένει μέσα θα βάλλουν τα χειροτέρα; κ καλά το απερίγραπτο κιτς που επικρατεί τώρα όμως φτάσαμε σε επικινδυνά νερά .απαράδεκτα σχόλια, σεξιστικές συμπεριφορές απειλές κ πρότυπα βίας. δεν αρκεί να ναι σοβαρές οι ειδήσεις !!!

Όλο το πρόγραμμα πρέπει να ‘χει επίπεδο κ αξιοπρέπεια κ πρότυπα θετικά. Όχι δεν πιστεύω πως μας αξίζει ...Αν δεν βλέπει κάνεις αυτά τα προγράμματα θα τα κόψουν αν τα βλέπετε έστω κ από περιέργεια θα συνεχίσουν να υπάρχουν..», έγραψε η Μιμή Ντενίση.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Big Brother - trailer 9/9: Το πάνε σε άλλο επίπεδο σήμερα! Δείτε τα πρώτα πλάνα

Big Brother: Στη δημοσιότητα επεισόδιο που έκοψαν στο μοντάζ με τον Αντώνη Αλεξανδρίδη!