Αντελίνα Βαρθακούρη: Απίστευτο αυτό που έκανε μέσα στα μεσάνυχτα!

Τρομερή όρεξη και ενέργεια!

Απίστευτη όρεξη και ενέργεια πρέπει να έχει η Αντελίνα Βαρθακούρη αν κρίνουμε από αυτό που έκανε τα μεσάνυχτα στο σπίτι της ενώ όλοι κοιμόντουσαν!

Όχι δεν είχε αϋπνίες, όχι δεν σιδέρωνε ούτε συμμάζευε το σπίτι.

Expand player

Είναι γνωστό ότι η Αντελίνα Βαρθακούρη είναι μια κλασσική παραδοσιακή μαμά σαν όλες τις άλλες και τα βράδια κάνει όλα εκείνα που δεν προλαβαίνει μέσα στην ημέρα για τα παιδιά της. Όπως για παράδειγμα χθες βράδυ που ξενύχτησε για να φτιάξει νόστιμη, λαχταριστή και τραγανή τυρόπιτα για τις κόρες της στο σχολείο.

Τα σνακ περνούν από τα χέρια της. Πώς να μην περνούν άλλωστε αφού η αγαπημένη μας Αντελίνα, λατρεύει τη μαγειρική και την κουζίνα. Δείτε το σχόλιο που έκανε ο Χάρης για την Αντελίνα στο Big Brother.

«Μεταμεσονύχτια τυρόπιτα για να πάρουν τα παιδάκια μου στο σχολείο...» σχολίασε η μαμά της Μελωδίας και της Λιόνας, συνεχίζοντας, «Κορίτσια μου να αρχίσουμε να ανταλλάσσουμε ιδέες για σχολικά σνακ; Τι λέτε;».

Το συγκινητικό μήνυμα της Αντελίνας στον Χάρη Βαρθακούρη - «Στα δύσκολα που θα φέρει η ζωή...»

Στο πλευρό του Χάρη Βαρθακούρη βρέθηκε στο live του Big Brother η Αντελίνα Βαρθακούρη. Λίγες ώρες μετά το τέλος του, θέλησε να μοιραστεί μερικά πολύ συγκινητικά λόγια.

Συγκεκριμένα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η παρουσιάστρια δημοσίευσε μια κοινή φωτογραφίσα τους και στη λεζάντα της έγραψε ένα πολύ όμορφο κείμενο για τον θεσμό της οικογένειας

«3:24 τα ξημερώματα το κλικ με κούραση αλλά και μεγάλη χαρά.

Στιγμές…έρχονται και φεύγουν αλλά μένουν όλες χαραγμένες στο μυαλό και στην καρδιά…σε ωριμάζουν, σε μαθαίνουν, σε οδηγούν, σε πάνε μπροστά.

Μην αφήνεις εύκολα και χωρίς σπουδαίο λόγο το καράβι της οικογένειας στα δύσκολα που θα φέρει η ζωή – πάλεψε το – όσο μεγαλώνω συνειδητοποιώ πως να έχεις βρει τον εαυτό σου, τον άνθρωπό σου και να δημιουργείτε παρέα, είναι ίσως η μεγαλύτερη ευτυχία σε τούτη τη γη. Καλό και ήρεμο σ/κ σε όλους με πολλή αγάπη», έγραψε χαρακτηριστικά η Αντελίνα.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Big Brother: Η Αντελίνα Βαρθακούρη απαντά στον Αντώνη Αλεξανδρίδη - «Ως γυναίκα και μητέρα...»

Συγκίνησε η Αντελίνα Βαρθακούρη με το μήνυμα της για τον Χάρη μετά την πρεμιέρα του Big Brother