Big Brother: Το σχόλιο του Χάρη για την Αντελίνα που προκάλεσε την αντίδραση του Ανδρέα Μικρούτσικου

Δε φοβήθηκε να το παραδεχθεί

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Big Brother: Το σχόλιο του Χάρη για την Αντελίνα που προκάλεσε την αντίδραση του Ανδρέα Μικρούτσικου

Στο σημερινό live του Big Brother, ο Χάρης Βαρθακούρης έκανε για ακόμα μία φορά, ένα σχόλιο για την αγαπημένη του σύζυγο, Αντελίνα και προκάλεσε φυσικά την αντίδραση του Ανδρέα Μικρούτσικου ο οποίος διαφώνησε με τον παρουσιαστή.

Όλα ξεκίνησαν από τον μπαμπά του Δημήτρη Κεχαγιά ο οποίος ξεκαθάρισε πως κουμάντο μέσα στο σπίτι του κάνει η γυναίκα του και ο Χάρης Βαρθακούρης συμφώνησε αμέσως ξεκαθαρίζοντας πως και στο δικό του σπίτι το ίδιο έγινε.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος απάντησε και σχολίασε πως επειδή συμβαίνει στο δικό του το σπίτι, δε σημαίνει ότι συμβαίνει σε όλα.

Νωρίτερα στο Big Brother βέβαια ο Χάρης Βαρθακούρης και ο Ανδρέας Μικρούτσικος διαφώνησαν ξανά με αφορμή την Αντελίνα

Μόλις μπήκε στο πλατό η ψυχολόγος του show, ο Ανδρέας Μικρούτσικος τη ρώτησε για τη μπλούζα που φορούσε, τονίζοντας πως είναι «μια παλιά μου γκόμενα».

Η συγκεκριμένη λέξη όμως, προκάλεσε την αντίδραση του Χάρη Βαρθακούρη, ο οποίος θέλησε να “διορθώσει” τον Μικρούτσικο.

  • Α.Μ.: Πώς σου φαίνεται; Μια παλιά μου γκόμενα.
  • Χ.Β.: Μια παλιά σου σχέση.
  • Α.Μ.: Το “γκόμενα” σε πειράζει;
  • Χ.Β.: Εμένα προσωπικά όχι, αλλά δεν αρέσει στη γυναίκα μου αυτή η λέξη. Όσες φορές έχω πει αυτή τη λέξη, μου λέει “γκόμενα;”.
  • Α.Μ.: Ναι, είναι άσχημη αλλά έχει και έμφαση.

Big Brother: «Λύγισε» ο Νικόλας Παπαπαύλου μόλις είδε τη μαμά του και την αδερφή του

Πολύ δυναμικά ξεκίνησε το σημερινό επεισόδιο του Big Brother, καθώς ο Χάρης Βαρθακούρης είχε ετοιμάσει μερικές εκπλήξεις για τους υποψήφιους προς αποχώρηση. Ο Νικόλας Παπαπαύλου, είδε τη μητέρα του και την αδερφή του οι οποίες βρίσκονταν στο πλατό και «λύγισε».

Πριν προλάβει να συνδεθεί με το σπίτι, η μητέρα του Νικόλα εξήγησε πως η οικογένειά της είναι πολύ δεμένη ενώ από τη μεριά της, η αδερφή του είπε πως είναι σίγουρη για τον Νικόλα και πως έχει καταφέρει να γίνει πολύ αγαπητός στο κοινό.

Λίγο αργότερα, ο παρουσιαστής έκανε τη σύνδεση με το σπίτι και με την εισαγωγή του, ο Νικόλας κατάλαβε πως θα έβλεπε τη μητέρα του και την αδερφή του και ξεκίνησε να κλαίει, ενώ φώναζε «αγάπη μου, αγάπη μου» απευθυνόμενος στη μαμά του.

Θυμίζουμε πως πριν από λίγο καιρό, ο Νικόλας Παπαπαύλου είχε έναν άγριο καυγά με μια συμπαίκτριά του. Δείτε εδώ τι συνέβη.