«Βούρκωσε» στον αέρα του Star η Κατερίνα Καραβάτου - Η ιστορία που τη συγκίνησε

Δεν μπόρεσε να κρύψει τα δάκρυά της η παρουσιάστρια

Στη σημερινή εκπομπή της, η Κατερίνα Καραβάτου δε δίστασε να «βουρκώσει» στον αέρα του Star, καθώς είχε μόλις προβληθεί ένα ρεπορτάζ και μία ιδιαίτερη ιστορία που τη συγκίνησε. Η παρουσιάστρια «λύγισε» και εξήγησε πως τα λόγια που ακούστηκαν την άγγιξαν πραγματικά.

Η εκπομπή «Στην φωλιά των ΚουΚου», συναντήθηκε με την μητέρα του Ηρακλή, του διαγωνιζόμενου του GNTΜ 3 που έχει τραβήξει πάνω του όλα τα βλέμματα.

Expand player

«Αισθάνθηκα περήφανη. Έβαλα τα κλάματα. Παρακολουθώ κάθε λέξη που λέει, κάθε του βλέμμα, η καρδιά μου ραγίζει για εκείνον. Και βέβαια πιστεύω ότι θα κερδίσει. Για μένα είναι ήδη νικητής», είπε η μαμά του Ηρακλή ενώ ταυτόχρονα δήλωσε πως τον σέβεται για τις επιλογές που έχει κάνει στη ζωή του.

Η Κατερίνα Καραβάτου συγκινήθηκε ιδιαίτερα με τα λόγια της και εξήγησε πως είναι πραγματικά πολύ ξεχωριστή η σχέση που έχει το μοντέλο με τη μαμά του.

Να θυμίσουμε πως πλέον η Κατερίνα Καραβάτου δεν βγαίνει μόνη της στην εκπομπή καθώς επέστρεψε στο πλευρό της ο Κρατερός Κατσούλης!

Χαμός στο Star με Καραβάτου - Κατσούλη! Το έλα να δεις σήμερα το πρωί

Το έλα να δεις επικράτησε σήμερα το πρωί στα γραφεία του Star, όταν στα χέρια τους έφτασαν τα νούμερα τηλεθέασης από την Τρίτη 6/10! Η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης με την εκπομπή "Στην Φωλιά των Κου Κου" σημείωσαν τεράστια επιτυχία!

Για την ακρίβεια, η συγκεκριμένη εκπομπή βγήκε πρώτη στην πρωινή ζώνη κάνοντας στο δυναμικό κοινό το απίστευτο 16,7% αφήνοντας τους αντιπάλους της, όπως θα δείτε και στο παρακάτω πλέγμα, πολύ πίσω...

Πρωινή ζώνη

  • ANT1: Το πρωινό 12,3
  • ΣΚΑΪ: Αταίριαστοι 10,1
  • Mega: Πάμε Δανάη 7,3
  • ALPHA: Ώρα για Μελέτη 7,0
  • Open: Ευτυχείτε 13,2
  • STAR: Στην φωλιά των Κου Κου 16,7

Βέβαια, το ίδιο δεν συνέβη στον σταθμό ALPHA με τα νούμερα τηλεθέασης της prime time ζώνης. Δείτε τα εδώ και θα καταλάβετε...

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Κατερίνα Καραβάτου: Η φωτογραφία της κόρης της Αέλιας και το μήνυμα για τα γενέθλια της!

Συγκινεί η Κατερίνα Καραβάτου για το γιο της με τον Κρατερό Κατσούλη - «Δεν ήθελα να τον αφήσω από την αγκαλιά μου»