Συγκινεί η Κατερίνα Καραβάτου για το γιο της με τον Κρατερό Κατσούλη - «Δεν ήθελα να τον αφήσω από την αγκαλιά μου»

Η ανάρτηση στο Instagram

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Συγκινεί η Κατερίνα Καραβάτου για το γιο της με τον Κρατερό Κατσούλη - «Δεν ήθελα να τον αφήσω από την αγκαλιά μου»

Μια ανάρτηση που έκανε η Κατερίνα Καραβάτου στο λογαριασμό της στο Instagram συγκίνησε τους διαδικτυακούς της φίλους. Έγραψε μερικά πολύ συγκινητικά λόγια για το γιο της με τον Κρατερό Κατσούλη.

H γλυκιά μαμά συγκεκριμένα, ξύπνησε σήμερα το πρωί τον μικρό Αρίωνα για να πάει στο προνήπιο. Την στιγμή θέλησε να μοιραστεί στα social media, καθώς ήταν πολύ τρυφερή.

«Κάπως νυσταγμένος αλλά πολύ, πάρα πολύ ενθουσιασμένος ξεκινά σήμερα ο Αρίωνας την καινούρια του σχολική χρονιά, στα προνήπια.

Δεν ήθελα να τον αφήσω από την αγκαλιά μου, όμως κατάφερα να του στρώσω το πουκάμισο του, να του ψιθυρίσω τις ευχές μου και τον άφησα να απολαύσει τα ωραία που ελπίζω να ζήσει με υγεία και χαρά. Το ίδιο εύχομαι και σε όλους εσάς. Καλό μας μήνα!» έγραψε η Κατερίνα Καραβάτου, ανεβάζοντας στο λογαριασμό της την φωτογραφία τους. Πριν λίγες ημέρες το ζευγάρι στο σπίτι του έζησε στιγμές απόλυτης ευτυχίας.

«Ξετρελαμένη» με τον γιο της η Κατερίνα Καραβάτου - Οι φωτογραφίες πο

υ «έριξαν» το Instagram

Η Κατερίνα Καραβάτου συνεχίζει να απολαμβάνει τις καλοκαιρινές διακοπές της με την οικογένειά της. Η παρουσιάστρια δείχνει να είναι ξετρελαμένη με τον μικρό της γιο και μάλιστα, ανέβασε στον λογαριασμό της μερικές φωτογραφίες που έχουν «ρίξει» το Instagram.

Η παρουσιάστρια είναι λάτρης των social media και έτσι πολλές φορές επιλέγει να δημοσιεύσει στιγμιότυπα με τα δύο πανέμορφα παιδιά της.

Όπως αποκάλυψε στη λεζάντα της ανάρτησής της, η ίδια προσπάθησε να απαθανατίσει το γιο της, όμως εκείνος αρνούνταν με αποτέλεσμα… τις παρακάτω φωτογραφίες. «Είναι κι εσάς τα παιδάκια σας η περίπτωση που όταν λες: «μωρό μου, κάτσε να σε βγάλω μια φωτογραφία», απλώς κάνουν τα πάντα για να μη βγει?! (Και κάπως έτσι βγαίνουν πάντα οι πιο αστείες και οι πιο χαριτωμένες…)», σχολίασε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καραβάτου.

Πρόσφατα η Κατερίνα Καραβάτου έκανε ένα σχόλιο για την Ελένη Μενεγάκη. Δείτε το εδώ.