Στιγμές απόλυτης ευτυχίας για Κρατερό Κατσούλη και Κατερίνα Καραβάτου

Οι τρυφερές φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Στιγμές απόλυτης ευτυχίας για Κρατερό Κατσούλη και Κατερίνα Καραβάτου

Στιγμές απόλυτης ευτυχία πέρασαν χθες το βράδυ στο σπίτι τους η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης, έχοντας στο πλευρό τους τα δυο τους παιδιά. Την Αέλια και τον μικρό Αρίωνα.

Ο αγαπημένος παρουσιαστής - ηθοποιός είχε τα γενέθλια του και το γιόρτασαν με ένα όμορφο πάρτι στον κήπο τους με τα πιο κοντινά τους και αγαπημένα τους πρόσωπα.

Όπως θα δείτε στη φωτογραφία που δημοσίευσε η Κατερίνα Καραβάτου, ο Κρατερός Κατσούλης έσβησε κεράκια σε δύο τούρτες, μία που είχε τον αριθμό 4 και μία που είχε τον αριθμό 9. Σε αυτή τη στιγμή αποτυπώνεται η οικογενειακή. «Χρόνια πολλά μπαμπάκα μας!!», σχολίασε η κάτω από τη φωτογραφία.

Κρατερός Κατασούλη γενέθλια ηλικία

Φωτογραφία όμως δημοσίευσε και ο παρουσιαστής - ηθοποιός στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

«Με λίγους καλούς και αγαπημένους φίλους έκλεισα επιτέλους τα 29( υπήρχε έλλειψη στο 2 )! ? ευχή μου: υγεία χαρα αγάπη και καλή τύχη για όλους και σε όλους!? #birthday #family #friends #august #blessed #modusvivendibkk», έγραψε στην λεζάντα του.

Δείτε ωστόσο και το απίστευτο trailer της εκπομπής «Στην φωλιά των κου κου» που επιστρέφει. Είναι φουλ χαρούμενο το ζευγάρι.

«Ξετρελαμένη» με τον γιο της η Κατερίνα Καραβάτου - Μοιάζει πολύ με τον Κρατερό Κατσούλη

Η Κατερίνα Καραβάτου συνεχίζει να απολαμβάνει τις καλοκαιρινές διακοπές της με την οικογένειά της. Η παρουσιάστρια δείχνει να είναι ξετρελαμένη με τον μικρό της γιο και μάλιστα, ανέβασε στον λογαριασμό της μερικές φωτογραφίες που έχουν «ρίξει» το Instagram.

Η παρουσιάστρια είναι λάτρης των social media και έτσι πολλές φορές επιλέγει να δημοσιεύσει στιγμιότυπα με τα δύο πανέμορφα παιδιά της.

Όπως αποκάλυψε στη λεζάντα της ανάρτησής της, η ίδια προσπάθησε να απαθανατίσει το γιο της, όμως εκείνος αρνούνταν με αποτέλεσμα… τις παρακάτω φωτογραφίες. «Είναι κι εσάς τα παιδάκια σας η περίπτωση που όταν λες: «μωρό μου, κάτσε να σε βγάλω μια φωτογραφία», απλώς κάνουν τα πάντα για να μη βγει?! (Και κάπως έτσι βγαίνουν πάντα οι πιο αστείες και οι πιο χαριτωμένες…)», σχολίασε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καραβάτου.

Πρόσφατα η Κατερίνα Καραβάτου έκανε ένα σχόλιο για την Ελένη Μενεγάκη. Δείτε το εδώ.