Κατερίνα Καραβάτου - Κρατερός Κατσούλης: Η είδηση για τους «Κου Κου» που όλοι περιμέναμε

Τι συμβαίνει;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κατερίνα Καραβάτου - Κρατερός Κατσούλης: Η είδηση για τους «Κου Κου» που όλοι περιμέναμε

Η είδηση που όλοι περιμέναμε για την εκπομπή της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού Κατσούλη "έσκασε". Οι «Κου Κου» επιστρέφουν και πάλι στις τηλεοπτικές μας οθόνες και το trailer που βγήκε στη δημοσιότητα είναι απλά απολαυστικό.

Για 4η τηλεοπτική χρονιά η εκπομπή «Στην φωλιά των Κου Κου» έρχεται μέσα από τη συχνότητα του STAR για να μας χαρίσει μοναδικές στιγμές γέλιου και να μας ενημερώσουν για όλες τις εξελίξεις της showbiz και των τηλεοπτικών προγραμμάτων.

Κατερίνα Καραβάτου Κρατερός Κατσούλης Στην φωλιά των κου κου

Δείτε το trailer της εκπομπή των «Κου Κου» με παρουσιαστές Κατερίνα Καραβάτου και Κρατερού Κατσούλη

Βέβαια μέχρι να επιστρέφουν και πάλι στις θέσεις τους, Κατερίνα Καραβάτου και Κρατερός Κατσούλη απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Δείτε φωτογραφία της παρουσιάστριας με την κορούλα της που ξετρέλανε το διαδίκυτο.

Κου Κου: Ποια πρόσωπα φεύγουν και ποια παραμένουν στην εκπομπή Καραβάτου - Κατσούλη;

Για ακόμη μια φορά από τη νέα τηλεοπτική χρονιά, Κατερίνα Καραβάτου και Κρατερός Κατσούλης θα μας καλημερίζουν μέσα από τη συχνότητα του STAR. Ωστόσο, ποια πρόσωπα φεύγουν και ποια παραμένουν στην εκπομπή;

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, Στέφανος Κωνσταντινίδης, Μαριλού Ρεπαπή, η Τζώρτζια Γεωργίου και Γιώργος Κρικοριάν θα βρίσκονται για ακόμη μια χρονιά στο πλευρό των παρουσιαστών για να μεταφέρουν όλες τις hot ειδήσεις της showbiz.

Ενώ και όσον αφορά τους συνεργάτες τους πίσω από τις κάμερες, επίσης θα παραμείνουν στη θέση τους. Οι Κου Κου είναι από τις πιο δυνατές εκπομπές του σταθμού και όπως φαίνεται δεν θέλουν να τους αλλάξουν.

Μα σημειώσουμε πως το ζευγάρι είχε περάσει μια ένταση αφού η κόρη τους μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όμως τώρα όλα είναι καλά - δείτε εδώ τις τελευταίες εξελίξεις