Εξελίξεις με την υγεία της κόρης του Κρατερού Κατσούλη και της Κατερίνας Καραβάτου

Η αναφορά του παρουσιαστή στη εκπομπή

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Εξελίξεις με την υγεία της κόρης του Κρατερού Κατσούλη και της Κατερίνας Καραβάτου

Εξελίξεις έγιναν γνωστές σχετικά με την υγεία της κόρης της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού Κατσούλη. Η ηθοποιός αναφέρθηκε στην περιπέτεια που είχε η μικρή Αέλια με αποτέλεσμα να την οδηγήσουν στο νοσοκομείο.

Μπορεί χθες το πρωί, ο Κρατερός Κατσούλης να έλειπε από την εκπομπή «Στην φωλιά των κου κου», ωστόσο σήμερα επέστρεψε, αφού όπως είπε η κόρης τους είναι καλά και έχει βγει από στο νοσοκομείο, χωρίς ωστόσο να κάνει γνωστές λεπτομέρειες της νοσηλείας της.

«Τα έχουμε πει με τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη γιατί με πήρε να μου ευχηθεί και να δει για την Αέλια τι γίνεται αυτές τις ημέρες που είχαμε αυτή την περιπέτεια με το νοσοκομείο. Τώρα πια δεν υφίσταται έχει βγει από το νοσοκομείο το παιδάκι και είναι μια χαρά», είπε ο Κρατερός με αφορμή μια συνέντευξη που έδωσε ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης. Δείτε τι είχε πει η Κατερίνα Καραβάτου για το γεγονός.

Κρατερός Κατσούλης Κατερίνα Καραβάτου κόρη

Κατερίνα Καραβάτου - Κρατερός Κατσούλης: Φόρεσαν τα μαγιό τους με την κόρη και το γιο τους και πήγαν για... απίστευτες βουτιές

Η Κατερίνα Καραβάτου μαζί με το σύζυγό της, Κρατερό Κατσούλη και τα δυο τους παιδιά, Αρίωνα και Αέλια, φόρεσαν τα μαγιό τους και πήγαν στην παραλία να κάνουν τις απίστευτες βουτιές τους στη θάλασσα.

Το ζευγάρι με αφορμή το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, αποφάσισε να ξεκουραστεί από επαγγελματικές υποχρεώσεις και να αφιερώσει όλο το χρόνο τους στα δυο αγγελούδια τους, καρπούς του έρωτα του.

Η Κατερίνα Καραβάτου, μάλιστα, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μερικές φωτογραφίες τους, από τις όμορφες στιγμές που πέρασαν.

Σε μια από αυτές λοιπόν, είδαμε την Αέλια και τον μικρό Αρίωνα να κάνουν βουτιές στη θάλασσα. «K. - Surfers! #Αελια #Αριωνας», σχολίασε η υπερήφανη μαμα και όπως ήταν επόμενο τα likes πήραν "φωτιά". Πριν από λίγες ημέρες η Κατερίνα Καραβάτου είχε μια συνάντηση με... πρώην κριτή του GNTN.

Κατερίνα Καραβάτου Κρατερός Κατσούλης παιδιά