Σάββατο, 04 Δεκεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο η κόρη της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού Κατσούλη

Τα πρώτα λόγια για την υγεία της

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο η κόρη της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού Κατσούλη
News 09.06.2020 10:02
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο χρειάστηκε να διακομισθεί χθες βράδυ, η κόρη της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού Κατσούλη, με την παρουσιάστρια να ενημερώνει σήμερα το κοινό για την κατάσταση της υγείας της μικρής καθώς και για την απουσία του συζύγου της από την εκπομπή.

Όπως εξήγησε η Κατερίνα Καραβάτου, η μικρή της Αέλια μπήκε εκτάκτως στο νοσοκομείο χθες βράδυ ωστόσο είναι μία χαρά.

Ο Κρατερός Κατσούλης, δεν εμφανίστηκε σήμερα το πρωί στην εκπομπή, καθώς χρειάστηκε να βρεθεί στο πλευρό της μικρής στο νοσοκομείο.

Να σημειώσουμε πως μόλις δύο μέρες πριν, το αγαπημένο ζευγάρι πήγε για μπάνιο με τα παιδιά του. Δείτε εδώ τις φωτογραφίες του από την παραλία.

Αυτά είπε η Κατερίνα Καραβάτου για την κόρη της που πήγε στο νοσοκομείο

«Δεν είναι ο Κρατερός μαζί μας. Είναι μαζί με την Αελιά μας η οποία έπρεπε να νοσηλευτεί χθες εκτάκτως. Όλα όμως καλά θα πάνε. Αγάπη μου σε φιλούμε και σου ευχόμαστε πολλά περαστικά. Και θα είσαι γερή και δυνατή όπως πάντα» είπε η Κατερίνα Καραβάτου.

Κατερίνα Καραβάτου Κρατερός Κατσούλης παιδιά

Το δώρο που έκανε η Κατερίνα Καραβάτου στην Ελένη Μενεγάκη

"Έμπαινα τώρα και έλεγα ρε Κώστα ψάρι μαγειρεύουν σήμερα... ξέρεις τι νομίζω επειδή ανοίξαμε την πίσω πόρτα... ποιος ξέρει πίσω στους αγρούς τι γίνεται, μπορεί να ψήνουν ψάρια, εδώ δίπλα δεν είναι ο κύριος και η κυρία που έχουν κότες, που κατά καιρούς παίρναμε και αυγά" είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στην εκπομπή και έπειτα σκέφτηκε ότι μπορεί να είναι από το στούντιο που γίνεται η εκπομπή Φωλιά των Κου Κου, με τον Κρατερό Κατσούλη και την Κατερίνα Καραβάτου» είπε η Ελένη Μενεγάκη χθες στην εκπομπή της.

Έτσι, οι συντελεστές της εκπομπής «Στην φωλιά των κου-κου» έστειλαν στην Ελένη Μενεγάκη που βρίσκεται στις ίδιες εγκαταστάσεις, δύο πίτες για να απολαύσει μαζί με τους συνεργάτες της.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Έμεινε "παγωτό" η Καραβάτου με τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου - "Από τις 18 Ιουνίου..."

Σοκ για Κατερίνα Καραβάτου και Κρατερό Κατσούλη - Τι συνέβη με την χθεσινή εκπομπή "Στην φωλιά των Κου Κου"

Share