Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Στο πλευρό αγαπημένης ξανθιάς παρουσιάστριας - Εικόνα αποκάλυψη

Την δημοσίευσε η ίδια

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Στο πλευρό αγαπημένης ξανθιάς παρουσιάστριας - Εικόνα αποκάλυψη

Στο πλευρό αγαπημένης ξανθιάς παρουσιάστριας, η οποία βρίσκεται στην πρώτη γραμμή, πόζαρε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και υπάρχει και εικόνα που κάνει την αποκάλυψη. Μαζί τους, ωστόσο, βρέθηκε και η Έλενα Χριστοπούλου με την οποία κιόλας έχουν πολύ καλές σχέσεις.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου το τελευταίο διάστημα διανύει μια πολύ καλή φάση τόσο στην προσωπική της ζωή, αφού έχει βρει τον έρωτα στα μάτια του ράπερ τραγουδιστή Snik, όσο και στα επαγγελματικά της, αφού πολλά δημοσιεύματα την θέλουν να έχει υπογράψει με τον ΣΚΑΙ.

Μπορεί το μοντέλο να έχει αποχωρήσει οριστικά από το STAR και το GNTM - Το οποίο θα επιστρέψει στις οθόνες μας με αγόρια και κορίτσια και έχουμε και το trailer - ωστόσο, δεν γινόταν να μείνει χωρίς τηλεοπτική στέγη.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ακολουθεί όπως φαίνεται όλες τις συμβουλές της booker της, Έλενας Χριστοπούλου για αυτό και πήρε την απόφαση να μετακομίσει στον ΣΚΑΙ. Πληροφορίες μάλιστα, την θέλουν όχι με μια αλλά με δυο εκπομπές.

Η εικόνα της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στο πλευρό αγαπημένης ξανθιάς παρουσιάστριας

Πριν από λίγες ώρες η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια πολύ εντυπωσιακή και απρόσμενη φωτογραφία. Συγκεκριμένα, πόζαρε έχοντας στο πλευρό της την δεύτερη... μαμά της, Έλενα Χριστοπούλου και την Κατερίνα Καραβάτου.

Οι δυο γυναίκες διατηρούν άψογες σχέσεις με την παρουσιάστρια της εκπομπής «Στην φωλιά των κου κου» και το βράδυ της Δευτέρας συναντήθηκαν για να... χαλαρώσουν στην πλατεία, αφού μέχρι στιγμής οι χώροι εστίασης είναι κλειστή.

Οι τρεις εντυπωσιακές γυναίκες πόζαραν έτσι όπως δεν την έχουμε ξαναδέι. Αφού ήταν χαλαρές και casual ντυμένες, χωρίς μακιγιάζ στα πρόσωπα τους. Μάλιστα, η Κατερίνα Καραβάτου επέλεξε να φορέσει ένα κοντό σορτσάκι που αποκάλυψε τα απίστευτα και καλλίγραμμα πόδια της, χωρίς ίχνος ρετούς και φίλτρων πάνω τους.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου Κατερίνα Καραβάτου Έλενα Χριστοπούλου