Έρχεται το GNTM με αγόρια - Έσκασε το τρέιλερ από το STAR

Δείτε το

Αρθρογράφος: Χρύσα Καραβαράκη
Χρύσα Καραβαράκη
Youweekly Editor
Έρχεται το GNTM με αγόρια - Έσκασε το τρέιλερ από το STAR

Και όμως έρχεται το GNTM με αγόρια και στην Ελλάδα! Έσκασε το νέο τρέιλερ από το STAR και είναι πιο ανατρεπτικό από ποτέ. Δείτε όλα όσα ανακοίνωσε ο σταθμός.

Μπορεί η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και το GNTM να παίρνουν χωριστούς δρόμους, μιας και το μοντέλο δεν σκοπεύει να συμμετέχει στην κριτική επιτροπή του ριάλιτι μοντέλων τη νέα χρονιά, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως η κριτική επιτροπή θα είναι το μόνο νέο "μέτρο" της παραγωγής.

Η ανακοίνωση του STAR για το επόμενο GNTM με αγόρια

"Ο 3ος κύκλος του #GNTMgr επιστρέφει στο #StarChannelTv για να αλλάξει τα δεδομένα: Boys & Girls!
Τα αγόρια έρχονται αποφασισμένα να διεκδικήσουν μια θέση στο ελληνικό στερέωμα του modelling.
Tα κορίτσια θέλουν να αποδείξουν ότι παραμένουν οι βασίλισσες της μόδας. Ποιοι θα έχουν τελικά τα προσόντα και την προσωπικότητα για να κυριαρχήσουν στα πιο δύσκολα fashion concepts;"

Δούκισσα Νομικού: Αποκάλυψη για το GNTM

Αποκάλυψη "έσκασε" από την Δούκισσα Νομικού που μίλησε για το GNTM. Θα την δούμε στο ριάλιτι μοντέλων τον Σεπτέμβρη; Διαβάστε παρακάτω όλα όσα είπε.

Το όνομα της Δούκισσας Νομικού είναι μέσα σε αυτά που έχει ακουστεί για την παρουσίαση γνωστού προγράμματος του Star αλλά και για την κριτική επιτροπή του GNTM, από όπου όπως όλα δείχνουν θα απουσιάζει φέτος η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Τι είπε όμως η ίδια η Δούκισσα Νομικού για τις φήμες που την θέλουν να έχει συνομιλίες για το ριάλιτι μοντέλων, αλλά και για το Dancing With the Stars; Η ίδια μίλησε σε live που έκανε ο Χάρης Λεμπιδάκης και είπε μερικά πράγματα για την επιστροφή της στην τηλεόραση.

"Δε με τρώει η επιστροφή στον χώρο της τηλεόρασης. Αλλά είναι η δουλειά μου. Νομίζω κάποια στιγμή θα γίνει και αυτό. Δεν είπα ποτέ ότι έκλεισε ο κύκλος. Μια άνω τελεία έβαλα. Το ήξερα πάντα πως θα το κάνω αυτό, όταν κάνω οικογένεια [...] Δε θα πω κάτι συγκεκριμένο. Γιατί ειλικρινά νιώθω πως είμαστε πολύ πιεσμένοι από όλα αυτά που συμβαίνουν και όλη αυτή την κατάσταση. Ο Σεπτέμβρης είναι μακριά ακόμα. Θα δούμε, θα δούμε" ήταν τα λόγια της. Πάντως για την θέση της κριτικής επιτροπής του GNTM ακούγεται έντονα και ένα άλλο πρόσωπο, αυτό του μοντέλου Ροζίτας Γεωργίου. Δείτε εδώ ποια είναι. Όσα δεν ξέρατε για την καλλονή.

Δούκισσας Νομικού - Χάρης Λεμπιδάκης

TAGS